Maak kennis met..

12 juni 2017

Maak van 15 t/m 25 juni aanstaande, kennis met de nieuwe Renault Captur en de nieuwe Renault Koleos tijdens het Crossover Festival bij Van Kesteren Renault in Kampen en Zwartsluis. Tijdens het Crossover Festival heeft Van Kesteren exclusieve aanbiedingen voor wie de nieuwe Renault Captur, de nieuwe Koleos of de Kadjar koopt of least.

Nieuwe Renault Captur en Koleos

‘Ontdek de nieuwe Renault Captur met opvallende nieuwe details, zoals de C-shape LED-dagrijverlichting en vernieuwde wielen, vertelt Wimfried van Kesteren. ‘Verbaas je vervolgens over de hoge zit en krachtige lijnen van deze stoere crossover’. De nieuwe Koleos trekt ieders aandacht met o.a. zijn atletisch profiel, robuuste voorkant en full LED verlichting. 

Groot voordeel op de nieuwe Renault Captur en Kadjar

‘We bieden ter introductie een upgrade naar een automatische versnellingsbak ter waarde van € 1.600,- cadeau op de Captur. Maakt u geen gebruik van de automaat-upgrade, dan ontvangt u € 1.600,- Festival Voordeel. Op de Kadjar geldt dezelfde aanbieding: u ontvangt de automaat-upgrade ter waarde van € 2.200,- als introductie aanbod. En maakt u geen gebruik van deze upgrade, dan ontvangt u € 2.200,- Festival Voordeel’. 

‘Daarnaast ontvangt u op verschillende uitvoeringen van de nieuwe Captur en Kadjar nog steeds het Easy Life Pack t.w.v. €495,- cadeau. Met innovaties zoals parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, Easy Park Assist en Blind Spot Warning maakt Renault uw leven een stuk makkelijker!’