Klant verhalen

Margreeth Smit

Arjen en Margreeth Smit zijn de eigenaren van H&A Metaal en kochten onlangs de unieke Renault Alaskan. “Met deze aanschaf hebben we echt alleen nog maar Renaults rijden.”

Een auto met veel trekkracht
De nieuwe, stoere, atletische en imposante pick-up was precies waar Arjen en Margreeth Smit naar op zoek waren. “Omdat wij een staal- en constructiebedrijf hebben en altijd in de weer zijn met zware materialen, hebben we voor ons transport een auto nodig met veel trekkracht. De Renault Alaskan kan en mag 3500 kilo trekken, iets wat maar weinig andere auto’s bieden.

Altijd mobiel 
“Over onze keuze voor Van Kesteren bestond geen twijfel. We hebben al sinds 2010 onze auto’s daar in onderhoud en zijn daar erg tevreden over. De dealer zit niet alleen op een hele gunstige plek voor ons, maar de medewerkers denken ook goed mee en staan altijd voor ons klaar. Zo stond ik een paar jaar terug op zaterdagmiddag met pech langs de weg in ’s Heerenbroek. Ik belde en werd meteen opgehaald. Wat ik ook heel prettig vind aan Van Kesteren, is dat ze ons altijd mobiel houden.”

Gek op Renault
“Ik ben gek op auto’s. Dat ben ik altijd al geweest, maar ik heb een voorliefde voor Franse auto’s. En dan met name voor Renault”, vertelt Margreeth. “Met de aanschaf van de Alaskan hebben we echt alleen nog maar Renaults rijden. Zo rijden we zakelijk drie Renault Masters, een Renault Kangoo en een Renault Twingo en rijden we privé een Renault Espace en een Renault Clio. Daarnaast houden Arjen en ik ook wel van een uitdaging. De Renault Alaskan is zo’n uitdaging, die rijdt namelijk nog niet in Nederland en is daardoor toch echt weer iets aparts!” 

Meer lezen

Henk en Theo van Dijk

Henk en Theo van Dijk zijn de eigenaren van ’t Sfeerhuis Kampen, Hubo Kampen en Ambiance van Dijk. Zij kochten voor deze bedrijven een Renault Master. “Dit is de ideale bedrijfswagen.”

Een streepje voor
Henk en Theo van Dijk kochten voor zes jaar terug hun eerste Renault bij Van Kesteren. Inmiddels zijn zij vaste klant bij de Renaultdealer in Kampen zegt Henk. “Nadat ik voor zes jaar terug mijn eerste Renault kocht – een Mégane – volgde de aanschaf van een Clio, de Renault Master en twee Kadjars. Het zijn niet alleen fijne auto’s, ik ben ook echt heel tevreden over de service die ze bieden bij Van Kesteren. Daarom hebben ze wel een streepje voor.”
 
De zorg uit handen nemen
“De medewerkers bij Renaultdealer van Kesteren in Kampen helpen niet alleen goed bij de aanschaf van een auto, maar ook bij het onderhoud van de auto’s die we daar gekocht hebben. Als er iets aan de hand is met onze Renault Master of hij moet voor APK, halen zij de bus op en ze brengen hem weer terug zodra het onderhoud is gedaan. Zij nemen ons echt de zorg uit handen als het gaat om onze auto’s”, vertelt Henk van Dijk. “De lijntjes met Van Kesteren zijn kort, waardoor we makkelijk communiceren en tijd besparen.”
 
De ideale bedrijfswagen
Voor hun bedrijven in Kampen schaften Henk en Theo de Renault Master aan. “De bus is bestickerd met de logo’s van onze bedrijven. Het is echt een ideale bedrijfswagen” vertelt Henk. “We hebben ook nog eens de extra grote variant van de Master, wat betekent dat we extra hoogte en extra lengte hebben. Het grote laadvermogen biedt ons daardoor de mogelijkheid om zowel prefab als kant-en-klare producten te vervoeren.”

Meer lezen

George Appelo

De gepensioneerde vakfotograaf George Appelo is razend enthousiast over de aankoop van zijn Renault Captur Initiale Paris. “Met deze auto hoop ik nog vele jaren te flitsen.”

Van Talisman naar Captur
Nadat George Appelo de camera vorig jaar doorgaf aan zijn dochter, werd het tijd voor een wat kleinere auto. “Ik reed een Renault Talisman (diesel), maar voor een gepensioneerde fotograaf die het nu wat rustiger aan mag doen, werd mij dat te gek. Ik verkocht de Renault Talisman aan mijn vriend en kocht bij Van Kesteren een Renault Kadjar (benzine). Al snel besefte ik dat deze auto voor mij te groot was. De medewerkers bij Van Kesteren hadden hier alle begrip voor. Ik mocht de Kadjar inruilen voor een nieuwe Renault Captur Initiale (benzine).”

Helemaal in zijn element
“De Renault Captur overtreft mijn stoutste verwachtingen. Hij ziet er van buiten prachtig uit, maar is van binnen minstens zo mooi. Hij heeft een prachtige paarse kleur en beschikt over meerkleurige lederen bekleding en stoelverwarming. De Renault Captur Initiale is voorzien van automatische versnelling, wat het rijden aantrekkelijk en comfortabel maakt. Daarnaast heeft de Captur een innovatieve motor met maximale CO2-reductie. Ik ben helemaal in mijn element in deze auto.”

Betrouwbaar en toegankelijk
De gepensioneerde fotograaf rijdt al een groot deel van zijn leven Renault en is sinds een jaar of twaalf klant bij de vestiging in Zwartsluis. “Voordat ik de Renault Captur kocht, hadden we al twee auto’s in onderhoud bij Van Kesteren. We kennen elkaar dus goed. Ik vind de medewerkers fantastische, integere mensen. Ik voelde me als boerenzoon gelijk thuis bij deze dealer, die toegankelijk en to the point is en zeer goede service biedt.”

Meer lezen

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten


 


Neem contact op met Van Kesteren

Versturen