!—- Start Cookie wall script for Facebook Pixel Code -->
Klant verhalen

Martin Ekker

In het voorjaar van 2018 kocht voormalig wethouder Martin Ekker zijn Renault Koleos bij Renaultdealer Van Kesteren.

Kopje koffie
Terwijl de voormalig wethouder van Kampen met een kopje koffie in zijn hand stond te wachten op zijn zoon, die zijn auto voor een onderhoudsbeurt wegbracht, viel zijn oog op het demomodel van de Koleos: “Ik zag de auto staan en vond het direct een prachtige auto.”
 
Klantvriendelijk personeel
Martins zoon rijdt al jaren in een Renault en heeft deze ook in onderhoud bij Van Kesteren. “Van hem hoorde ik goede verhalen over de service en dienstverlening die ze bieden. Zelf vind ik Van Kesteren heel vrijblijvend, laagdrempelig en klantvriendelijk. Ik heb wel zes rondjes om de Koleos gelopen voordat ik besloot de auto te kopen, maar dat maakte de verkoper niet uit. Hij gaf mij alle tijd die ik nodig had en bood mij zelfs nog een kopje koffie aan. Ja, ik vind de verkopers heel netjes en totaal niet opdringerig. Dat is fijn!”
 
Een prettige, ruime auto
“Ik ben zeer tevreden over de Renault Koleos en zou hem iedereen aanraden. Het is een mooie auto om te zien, hij rijdt prettig en technisch is er nooit iets mee aan de hand.” Het is niet de eerste keer dat de directeur van bouwkundig adviesbureau AABouw uit IJsselmuiden Renault rijdt. Martin vertelt: “Toen ik net mijn rijbewijs had, begon ik met een Renault. Nu, veertig jaar later, rijd ik weer Renault. Waarom? De kwaliteit is gewoon goed!”

André Klumpje

Voorzitter van de Overijsselse afdeling van de Christen Unie André Klumpje, is al ruim 10 jaar vaste klant.

Favoriet model
De Renault Scénic is zijn favoriete model en dat is niet zonder reden. André vertelt: "Ik heb problemen met mijn rug en mijn nek. Ik moet dus een auto rijden waar je gemakkeijk in en uitstapt." De Renault Scénic is zo'n auto. "De auto is niet te groot, maar is wel heel comfortabel. Dat vind ik sowieso een voordeel van de Renault. Het is een Frans merk en het rijdt gewoon heel prettig". Voor zijn werk in de politiek hecht hij geen enkele waarde aan de status van zijn auto. "Of ik in een grote of kleine auto rijd, dat boeit me niet. Als de auto maar comfortabel is." 

Uitstekende service
"Ongeveer tien jaar geleden heb ik mijn auto bij Renaultdealer Van Kesteren ingeruild. Dat heb ik gedaan omdat ze mij een goede deal aanboden. Daarna ben ik altijd klant bij ze gebeleven. Je krijgt er echt uitstekende service."

Fijn zaken doen
Altijd weer is het voor Klumpje fijn zaken doen bij Van Kesteren. "Ik vind de sfeer daar heel plezierig. Bovendien zijn ze ook altijd snel in hun dienstverlening. En als de auto langer in de garage moet blijven, staat er ook altijd een vervangende auto voor mij klaar. Echt een fijne garage. En als het ergens goed is, ga ik ook niet weg."

Henri Woning

Wie kent ze niet? De fel oranje Renaultbussen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning!

Wagenpark Woning
Als er ergens in Kampen straatwerk wordt verricht, herken je de mannen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning al van verre aan het oranje materieel dat zij gebruiken. Renaultdealer Van Kesteren voorzag het wagenpark van prachtige Renaultbussen.

Vaste klant
Woning Sierbestrating en het aannemingsbedrijf Woning zijn naar alle tevredenheid, al ruim zeven jaar vaste klant bij Van Kesteren Renault. Maar liefst negen Renaults maken momenteel deel uit van het bedrijfswagenpark van Woning. Zelf rijdt eigenaar Henri Woning echter in een zware Dodge Pick Up. "Mijn Dodge is natuurlijk ook een beetje hobby. Renault is een goede auto, voor een prima prijs." 

Goede relatie
Henri vindt Renaultdealer Van Kesteren een uitstekend bedrijf: "De service van ze is prima. Dat is voor mij een belangrijke factor. Ik houd van korte klappen en niet al te moeiljk doen en dat is hoe zij werken." Dat Van Kesteren een collega op het industrieterein is, speelt ook mee in de goede relatie. "Je moet elkaar ook een beetje helpen, daar hecht ik ook veel waarde aan", vertelt eigenaar Henri Woning.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten


 


Neem contact op met Van Kesteren

Versturen