!—- Start Cookie wall script for Facebook Pixel Code -->
Klant verhalen

Jan Lieftink

Jan Lieftink, initiator en artistiek leider van Kerst in oud Kampen is een altijd bezige baas. Met Kerst in Oud Kampen is hij zo mogelijk nog drukker dan anders. Bovendien moet zijn Indonesische afhaalrestaurant, Toko Medan, in de Geerstraat ook 'gewoon' blijven draaien." 't Is hobby, heel leuk om te doen, maar het kost vaak zoveel tijd dat het soms verdacht veel op werk begint lijken", vertelt hij met een grote glimlach. Jan Lieftink is geen Renaultrijder, maar wel vaste klant van Van Kesteren. "Weet je, ik ben een jaar of acht geleden bij ze binnengestapt om mijn auto in te ruilen en sindsdien ben ik klant. Ik kan niet anders dan lovend over Van Kesteren zijn. Als ik toe ben aan nieuwe auto, zal het waarschijnlijk wel een Renault worden, maar voorlopig ben ik nog tevreden over mijn Peugeotje. Hij doet nog steeds prima, het onderhoud doet Van Kesteren en dat doen ze meer dan prima. Rekeningen vallen me, eerlijk gezegd, meestal mee. Ik ben zeer enthousiast over ze".

André Klumpje

Voorzitter van de Overijsselse afdeling van de Christen Unie André Klumpje, is al ruim 10 jaar vaste klant bij Van Kesteren Renault. De Renault Scénic is zijn favoriete model. "Ik heb problemen met mijn rug en mijn nek. Ik moet dus een auto rijden waar je gemakkeijk in en uitstapt. De Sénic is wat dat betreft ideaal. Niet te groot, maar wel heel comfortabel. Dat vind ik sowieso een voordeel van de Renault. Het is een Frans merk, rijdt gewoon heel prettig".

Voor zijn werk in de politiek hecht hij geen enkele waarde aan de status van zijn auto. "Grote of kleine auto, dat boeit me helemaal niet. Zo'n tien jaar geleden heb ik mijn auto bij Van Kesteren ingeruild, omdat ze een goede deal boden. Daarna ben ik altijd klant bij ze gebeleven. Waarom ? Je krijgt er een uitstekende service en het zijn fijne mensen om zaken mee te doen. Er is een plezierige sfeer. Bovendien zijn ze ook altijd snel in hun dienstverlening. En als de auto langer in de garage moet blijven staat er ook altijd een vervangende auto voor me klaar. Echt een fijne garage.  en als het ergens goed is, ga ik ook niet weg", vertelt André Klumpje.

Henri Woning

Wie kent ze niet? De fel oranje Renaultbussen van aannemingsbedrijf Woning. Als er ergens in Kampen straatwerk wordt verricht herken je de mannen van Woning al van verre aan het oranje materieel. Woning Sierbestrating en het aannemingsbedrijf Woning zijn naar alle tevredenheid, al ruim zeven jaar vaste klant bij Van Kesteren Renault. Maar liefst negen Renaults maken momenteel deel uit van het bedrijfswagenpark van Woning. Zelf rijdt eigenaar Henri Woning echter in een zware Dodge Pick Up. "Mijn Dodge is natuurlijk ook een beetje hobby. Renault is een goede auto, voor een prima prijs. Van Kesteren is een uitstekend bedrijf. De service van ze is prima. Dat is voor mij een belangrijke factor. Ik hou van korte klappen en niet al te moeiljk doen. Daarnaast is Van Kesteren natuurlijk ook een collega hier op het industrieterein. Je moet elkaar ook een beetje helpen, daar hecht ik ook veel waarde aan", vertelt eigenaar Henri Woning.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten


 


Neem contact op met Van Kesteren

Versturen