Klant verhalen

George Appelo

De gepensioneerde vakfotograaf George Appelo is razend enthousiast over de aankoop van zijn Renault Captur Initiale Paris. “Met deze auto hoop ik nog vele jaren te flitsen.”
 
Van Talisman naar Captur
Nadat George Appelo de camera vorig jaar doorgaf aan zijn dochter, werd het tijd voor een wat kleinere auto. “Ik reed een Renault Talisman (diesel), maar voor een gepensioneerde fotograaf die het nu wat rustiger aan mag doen, werd mij dat te gek. Ik verkocht de Renault Talisman aan mijn vriend en kocht bij Van Kesteren een Renault Kadjar (benzine). Al snel besefte ik dat deze auto voor mij te groot was. De medewerkers bij Van Kesteren hadden hier alle begrip voor. Ik mocht de Kadjar inruilen voor een nieuwe Renault Captur Initiale (benzine).”
 
Helemaal in zijn element
“De Renault Captur overtreft mijn stoutste verwachtingen. Hij ziet er van buiten prachtig uit, maar is van binnen minstens zo mooi. Hij heeft een prachtige paarse kleur en beschikt over meerkleurige lederen bekleding en stoelverwarming. De Renault Captur Initiale is voorzien van automatische versnelling, wat het rijden aantrekkelijk en comfortabel maakt. Daarnaast heeft de Captur een innovatieve motor met maximale CO2-reductie. Ik ben helemaal in mijn element in deze auto.”
 
Betrouwbaar en toegankelijk
De gepensioneerde fotograaf rijdt al een groot deel van zijn leven Renault en is sinds een jaar of twaalf klant bij de vestiging in Zwartsluis. “Voordat ik de Renault Captur kocht, hadden we al twee auto’s in onderhoud bij Van Kesteren. We kennen elkaar dus goed. Ik vind de medewerkers fantastische, integere mensen. Ik voelde me als boerenzoon gelijk thuis bij deze dealer, die toegankelijk en to the point is en zeer goede service biedt.”

Martin Ekker

In het voorjaar van 2018 kocht voormalig wethouder Martin Ekker zijn Renault Koleos bij Renaultdealer Van Kesteren. "Ik vind van Kesteren heel vrijblijvend, laagdrempelig en klantvriendelijk."

Kopje koffie
Terwijl de voormalig wethouder van Kampen met een kopje koffie in zijn hand stond te wachten op zijn zoon, die zijn auto voor een onderhoudsbeurt wegbracht, viel zijn oog op het demomodel van de Koleos: “Ik zag de auto staan en vond het direct een prachtige auto.”
 
Klantvriendelijk personeel
Martins zoon rijdt al jaren in een Renault en heeft deze ook in onderhoud bij Van Kesteren. “Van hem hoorde ik goede verhalen over de service en dienstverlening die ze bieden. Zelf vind ik Van Kesteren heel vrijblijvend, laagdrempelig en klantvriendelijk. Ik heb wel zes rondjes om de Koleos gelopen voordat ik besloot de auto te kopen, maar dat maakte de verkoper niet uit. Hij gaf mij alle tijd die ik nodig had en bood mij zelfs nog een kopje koffie aan. Ja, ik vind de verkopers heel netjes en totaal niet opdringerig. Dat is fijn!”
 
Een prettige, ruime auto
“Ik ben zeer tevreden over de Renault Koleos en zou hem iedereen aanraden. Het is een mooie auto om te zien, hij rijdt prettig en technisch is er nooit iets mee aan de hand.” Het is niet de eerste keer dat de directeur van bouwkundig adviesbureau AABouw uit IJsselmuiden Renault rijdt. Martin vertelt: “Toen ik net mijn rijbewijs had, begon ik met een Renault. Nu, veertig jaar later, rijd ik weer Renault. Waarom? De kwaliteit is gewoon goed!”

Henri Woning

Wie kent ze niet? De fel oranje Renaultbussen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning! Renaultdealer Van Kesteren voorzag het wagenpark van prachtige bussen. 

Wagenpark Woning
Als er ergens in Kampen straatwerk wordt verricht, herken je de mannen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning al van verre aan het oranje materieel dat zij gebruiken. Renaultdealer Van Kesteren voorzag het wagenpark van prachtige Renaultbussen.

Vaste klant
Woning Sierbestrating en het aannemingsbedrijf Woning zijn naar alle tevredenheid, al ruim zeven jaar vaste klant bij Van Kesteren Renault. Maar liefst negen Renaults maken momenteel deel uit van het bedrijfswagenpark van Woning. Zelf rijdt eigenaar Henri Woning echter in een zware Dodge Pick Up. "Mijn Dodge is natuurlijk ook een beetje hobby. Renault is een goede auto, voor een prima prijs." 

Goede relatie
Henri vindt Renaultdealer Van Kesteren een uitstekend bedrijf: "De service van ze is prima. Dat is voor mij een belangrijke factor. Ik houd van korte klappen en niet al te moeilijk doen en dat is hoe zij werken." Dat Van Kesteren een collega op het industrieterein is, speelt ook mee in de goede relatie. "Je moet elkaar ook een beetje helpen, daar hecht ik ook veel waarde aan", vertelt eigenaar Henri Woning.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten


 


Neem contact op met Van Kesteren

Versturen