Klant verhalen

Pieter Bos

Pieter Bos is directeur van culinair visbedrijf Bos Seafood. Een familiebedrijf dat haar producten geconditioneerd vervoert in de Trafics en Masters van Renault. 

Meer dan tien jaar klant
“Vroeger reden we zowel zakelijk als privé geen Renault, omdat de kwaliteit niet goed zou zijn. Inmiddels is dat fabeltje de wereld uit, maar is de kwaliteit van de Franse auto ook echt flink toegenomen. We hebben nu zakelijk niet alleen vier Renault Masters rijden, maar ook nog eens vier Renault Trafics. Deze Masters en Trafics maken veel kilometers en hebben we in onderhoud bij Renaultdealer Van Kesteren in Zwartsluis, waar we al meer dan tien jaar klant zijn."

Geconditioneerd vervoer
“Bos Seafood is al meer dan 40 jaar een zelfstandig familiebedrijf. Onze naam en ervaring staan garant voor vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Het internationale assortiment omvat alle zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren, zowel vers als diepvries” vertelt Pieter Bos. “Dat moet op de juiste manier gedistribueerd worden naar onze klanten, bijvoorbeeld horecabedrijven. Daarom hebben wij geconditioneerde Renault-bussen, zodat we onze producten gekoeld kunnen vervoeren in bussen die van goede kwaliteit zijn.”

Prijs/kwaliteitverhouding
Directeur Wimfried van Kesteren is geen onbekende voor Pieter Bos. “Wimfried en ik zijn ergens verre achterneven, dus ik kende hem en vind het prettig zakendoen met hem. Ik heb gekozen voor Renaultdealer Van Kesteren, omdat het geen megagroot bedrijf is. Daardoor zijn de lijntjes kort en kunnen we altijd snel schakelen. Als er bijvoorbeeld iets mis is met een van onze bussen, is het altijd snel opgelost. Ook vind ik de prijs/kwaliteitverhouding erg goed en vind ik de medewerkers fijn in de omgang. Ja, ik ben een tevreden klant!”

Meer lezen

Margreeth Smit

Arjen en Margreeth Smit zijn de eigenaren van H&A Metaal en kochten onlangs de unieke Renault Alaskan. “Met deze aanschaf hebben we echt alleen nog maar Renaults rijden.” 

Een auto met veel trekkracht
De nieuwe, stoere, atletische en imposante pick-up was precies waar Arjen en Margreeth Smit naar op zoek waren. “Omdat wij een staal- en constructiebedrijf hebben en altijd in de weer zijn met zware materialen, hebben we voor ons transport een auto nodig met veel trekkracht. De Renault Alaskan kan en mag 3500 kilo trekken, iets wat maar weinig andere auto’s bieden.

Altijd mobiel 
“Over onze keuze voor Van Kesteren bestond geen twijfel. We hebben al sinds 2010 onze auto’s daar in onderhoud en zijn daar erg tevreden over. De dealer zit niet alleen op een hele gunstige plek voor ons, maar de medewerkers denken ook goed mee en staan altijd voor ons klaar. Zo stond ik een paar jaar terug op zaterdagmiddag met pech langs de weg in ’s Heerenbroek. Ik belde en werd meteen opgehaald. Wat ik ook heel prettig vind aan Van Kesteren, is dat ze ons altijd mobiel houden.”

Gek op Renault
“Ik ben gek op auto’s. Dat ben ik altijd al geweest, maar ik heb een voorliefde voor Franse auto’s. En dan met name voor Renault”, vertelt Margreeth. “Met de aanschaf van de Alaskan hebben we echt alleen nog maar Renaults rijden. Zo rijden we zakelijk drie Renault Masters, een Renault Kangoo en een Renault Twingo en rijden we privé een Renault Espace en een Renault Clio. Daarnaast houden Arjen en ik ook wel van een uitdaging. De Renault Alaskan is zo’n uitdaging, die rijdt namelijk nog niet in Nederland en is daardoor toch echt weer iets aparts!” 

Meer lezen

Saskia van Waard

Samen runnen Dennis Bijl en Saskia van Waard hun bedrijf MacHelp in Kampen. De gedreven Apple-enthousiastelingen en hun medewerkers ondersteunen je graag met service, reparatie, verkoop en advies over Apple-producten. En met het bouwen en beheren van je website.

 Elkaar begrijpen
“De relatie van MacHelp met Van Kesteren bestaat al bijna 15 jaar”, vertelt Saskia. “En die is nog altijd uitstekend. We begrijpen elkaar gewoon goed, omdat we allebei bedrijven zijn die hulp willen bieden. In goede service leveren en eerlijk zakendoen, herkennen we elkaar.”

 Veilig en zorgeloos
Binnen Van Kesteren verzorgt MacHelp de complete ICT. Van Kesteren zorgt er op haar beurt voor dat de medewerkers van MacHelp hun klanten over de weg kunnen bereiken. “Die bevinden zich niet alleen in de regio, maar van Nijmegen tot Amsterdam en van Utrecht tot Groningen. We maken dus de nodige kilometers en willen dat veilig en zorgeloos kunnen doen.”

 Drie Renaults
Dat Van Kesteren hen die zekerheid biedt, staat voor Saskia buiten kijf. “Daarom bestaat ons zakelijke wagenpark nu uit drie Renaults. Een Kangoo, Mégane en Clio. Die laatste hebben we deze maand aangeschaft voor onze nieuwe buitendienstmedewerker. De kleur past perfect bij onze huisstijl en dat de nieuwe Clio over Apple CarPlay beschikt, is natuurlijk ook een flinke pré, haha.”  

Meer lezen

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen