Jeroen Paauw

Werkt sinds 2007 als service adviseur bij het Renault autobedrijf in Zwartsluis. Paauw heeft een centrale rol in de compacte locale bedrijfsvoering. Hij vervult een ondersteunende rol in verkoop, werkplaatsplanning en after sales. Buiten werkuren snelt Paauw over asfalt en bospaden op racefiets en mountainbike om fit te blijven.

Marnix Oostijen

Staat als jonge verkoopadviseur in Zwartsluis enthousiast in de showroom klaar voor elke klant. Marnix heeft al van jongsaf aan een bijzondere band met auto's en doet er alles aan dat enthousiasme over te brengen. Zijn credo is: een auto verkopen is een klant blij maken en daar zelf weer energie uithalen. In zijn vrije tijd vindt de Genemuidenaar het belangrijk om met fitness in beweging te blijven.

Arko Halfmouw

Een rasechte 'sluiziger' ( inwoner van Zwartsluis) met zo'n twee decennia monteur ervaring op de teller. Hij is opgeleid door Renault als Cotech monteur en door de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer) erkend als APK keurmeester. Tecnhnisch gezien zijn er maar weinig problemen die hij nog niet heeft gezien en de nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet. In zijn vrije tijd mag Arko bij het vriendenteam van DESZ graag tegen een balletje trappen.

Hans Nieuwboer

Als veertiger toch al een oudgediende in de werkplaats van Zwartsluis. Decennia ervaring, veel kennis en een oplossingsgerichte instelling maken hem tot een bijzonder gewaardeerde monteur waar de klanten met een gerust hart hun auto aan toe kunnen vertrouwen.

Zwartsluis

Nieuw is onze vestiging in Zwartsluis aan de Grote Kranerweerd 23. Het juiste adres voor nieuwe en gebruikte Renaults & Dacia's. Natuurlijk kunt u ook voor andere merken personen- en bedrijfsauto's bij ons terecht. Alle automobilisten in de regio van Zwartewaterland nodigen we van harte uit om kennis te maken met ons team, onze service, en onze kennis en ervaring. Onze monteurs zijn  Renaultspecialisten pur sang met meer 20 jaar ervaring.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen