Bespaar honderden euro’s bij Van Kesteren met de Renault Clio Bi-Fuel

De nieuwe Renault Clio is een icoon op de weg en heeft het beste meegekregen van alle voorgaande generaties. Atletisch design, verleidelijk en technologisch geavanceerd. En nu Renault-dealer Van Kesteren de Clio als Bi-Fuel-variant aanbiedt, kunt u dit gloednieuwe model honderden euro’s goedkoper rijden.

1000 km actieradius

De Bi-Fuel-variant van de Renault Clio ziet er exact hetzelfde uit als alle andere Clio’s. Maar onder de motorkap is deze Clio wel anders. Bi-Fuel houdt namelijk in dat u zowel op LPG als benzine rijdt. “Wanneer u start, rijdt u de eerste meters op benzine. Als de motor warm is, schakelt deze automatisch over op LPG”, legt verkoopadviseur Gertjan de Kimpe uit. “En dat levert u ook nog eens een hele fijne actieradius van 1000 km op.”

Voordeliger van 5000 km per jaar

Renault kiest weer voor LPG om haar pijlen verder te richten op een beter milieu. En daar hangt voor consumenten een fijn prijsvoordeel mee samen. “De BPM is een stuk lager”, vertelt Gertjan. “Daardoor is de Bi-Fuel-variant van de Clio al 300 euro goedkoper dan een benzine-uitvoering. En door lagere brandstofkosten wordt het nog interessanter voor uw portemonnee. BiFuel is al voordeliger van 5000 km per jaar. De initiële besparing ligt op 578,- euro.”

Ook de nieuwe Clio rijden, maar dan schoner, zuiniger én voordeliger? Kom dan langs in onze showroom aan de Kilbystraat 4 in Kampen of aan de Grote Kranerweerd 23 in Zwartsluis.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Megane E-Tech binnen bij Renault Van Kesteren

Nieuwe Megane E-Tech binnen bij Renault Van Kesteren

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube