Private Lease voorraadactie bij Van Kesteren

Ben je op zoek naar zorgeloos rijplezier tegen de laagste kosten? Profiteer dan nog voor 31 mei van de supervoordelige Private Lease voorraadactie van Renault-dealer Van Kesteren. Wie nu snel in actie komt, rijdt tegen vlijmscherpe maandtarieven een gloednieuwe Renault.

Vrijwel alle populaire Renault-modellen vallen onder de tijdelijke Private Lease voorraadactie. De Twingo Sce 75 Collection rijd je al vanaf 219,- euro per maand. En ook de Clio Zen TCe 100 (259,- euro), de Clio Estate Limited (285,- euro), de Captur TCe 100 Intens (379,- euro) en de Kadjar (455,- euro) kan Van Kesteren tegen zeer voordelige maandbedragen aanbieden.

Zolang de voorraad strekt

“Onze kortingen zijn geldig voor particuliere aanschaf op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, met een uiterste registratiedatum van 30 juni a.s. Bovendien zijn de auto’s beschikbaar zolang de voorraad strekt”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Vandaar ook de korte looptijd van deze Private Lease-actie tot 31 mei. Kom dus nog voor het Pinksterweekend naar onze showroom als je wil profiteren.”

Alleen nog maar tanken

De prijzen die Van Kesteren hanteert, gelden vanaf een kilometrage van 10.000 en zijn inclusief kosten voor rijklaar maken. Wimfried: “Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd mogelijk en kunnen we tegen kleine meerprijzen leveren. Zo rij je door nu snel in actie te komen, met een looptijd van 24 tot 60 maanden tegen een vast laag maandbedrag een spiksplinternieuwe Renault. Je hoeft alleen nog maar te tanken.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Van Kesteren houdt open huis tijdens ‘Wij Zijn Verhuisd-Dagen!’

Van Kesteren houdt open huis tijdens ‘Wij Zijn Verhuisd-Dagen!’

Lees meer
‘Van Kesteren voelt echt als familie, ze denken altijd met je mee’

‘Van Kesteren voelt echt als familie, ze denken altijd met je mee’

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube