Design

Het gespierde design van de Dacia Duster is nu nog aantrekkelijker. En de moderne, robuuste en dynamische stijl past uitstekend bij zijn sterke karakter. Door het nieuwe front met de verchroomde grille en dubbele koplampen, de nieuwe dakrails en de nieuwe 16” Dark Metalwielen is de Duster een opvallende verschijning.

Het interieur is nóg eleganter, met keus uit drie nieuwe, prachtige bekledingsstoffen, waaronder leder.

Door zijn volledig vernieuwde dashboard en de verchroomde details oogt de Duster nu fraaier dan ooit. Hij heeft de unieke allure van een echte avonturier. Het ultieme bewijs dat goede smaak geen kwestie van prijs is. Echt niet.

Prestaties

De Dacia Duster is leverbaar met een volledig nieuwe turbobenzinemotor en dieselmotoren die hun kwaliteit hebben bewezen. De nieuwe motoren zijn sterk, stil en zuinig, zowel in de 4×2- als de 4×4-uitvoering.

De nieuwe TCe 125 is een bijzonder stille en krachtige turbobenzinemotor. De auto is aangenaam om mee te rijden, zowel in de stad als daar buiten.

Door de krachtige, soepele acceleratie biedt hij een plezierige, dynamische rijervaring met een laag brandstofverbruik en een beperkte CO2-uitstoot. Deze twee financiële en ecologische voordelen worden nog groter als u de ECO-modus activeert en de adviezen opvolgt van de schakelindicator. De dCi 110, een van de beste dieselmotoren op de markt, biedt uitstekende prestaties, een laag brandstofverbruik en een geringe uitstoot.

Ruimte

Door de in delen neerklapbare achterbank (1/3-2/3) kunt u de ruimte naar wens aanpassen. Met een inhoud van 475 liter** heeft de Duster een van de grootste bagageruimtes op de markt. En met de achterbank neergeklapt, is het zelfs 1.463 liter, een uitzonderlijk volume waarin ook grote voorwerpen passen. De grote opening en de nieuwe hoedenplank zijn zeer handig als u spullen wilt inladen.

De Duster is royaal en comfortabel en bewijst dat ontwikkelingen die het dagelijks leven beter maken ook de mooiste zijn.

Multimedia

De Dacia Duster is royaal uitgerust met nieuwe technieken, zoals cruise control, parkeersensoren in de achterbumper, achteruitrijcamera, eco-modus en ESC, En dat alles nog steeds voor een Dacia-prijs.

Het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het heeft een 7” touchscreen (18 cm) en is uitgerust met diverse functies: navigatie, telefoon, radio, media enzovoort.

Dankzij de Bluetooth®-verbinding kunt u handsfree bellen, naar uw eigen muziek luisteren via audiostreaming en muziekapparaten direct aansluiten via de USB- of jack-aansluiting op het dashboard.

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen