Kampen

Autobedrijf Van Kesteren aan de Kilbystraat 4 is uw officiële Renault en Daciadealer voor Kampen en omgeving. Ons streven is altijd; uw verwachtingen overtreffen. Dat dit geen holle reclameslogan is bewijzen onze klanten met daden. Vaak zijn het enthousiaste ambassadeurs voor ons bedrijf en daar zijn we natuurlijk heel blij mee trots op. Mede door onze klanten zijn we al 15 jaar een vertrouwde naam. Transparantie en klantgericht werken zijn voor iedereen in ons team een verplichte tweede natuur.  Of het gaat om aankoop, verkoop, onderhoud, service of verhuur, wij willen dat u tevreden over ons bent!

Wimfried van Kesteren

Renaultfan in hart en nieren vanaf de basisschool. Sinds 2006 trotse eigenaar van autobedrijf van Kesteren, bezit meerdere Renault oldtimers waar hij moeilijk afscheid van kan nemen, wordt zichtbaar enthousiast van innovatieve ontwikkelingen bij Renault, is verknocht aan zijn bedrijven en zet zijn altijd klanten op een voetstuk.

Gertjan de Kimpe

Deze Zwollenaar voelt zich als verkoopadviseur thuis in de Kamper vestiging. Gezien z'n Kamper roots is dat ook niet meer dan logisch. In 2013 maakte hij bij van Kesteren zijn debuut en is inmiddels uitgegroeid van bekend gezicht en de rots in de branding. Met zijn opleiding aan de IVA in Driebergen (autoschool) adviseert hij klantgericht en oprecht.

Johan Broekens

Loopt al een respectabel aantal jaren mee in het autovak. Een selfmade Drontenaar, die zo ongeveer elke avondstudie die met auto's te maken had met succes volgde. Bij Van Kesteren in Kampen voelt hij zich in zijn rol als de man van de after sales, als een vis in het water.

Mirjam Kranghand

Is als pattimer flexibel inzetbaar als receptioniste en gastvrouw in de Kamper vestiging. Een jong gezicht met een behoorlijke staat van dienst. Sinds 2006 maakt ze altijd even vriendelijk, graag tijd voor elke klant.

Raymond Niemeijer

Als getrouwde vader van drie kinderen is verkoopadviseur Raymond Niemeijer is in Kampen sinds 2007 de ervaren specialist als het om de occasions gaat. Wie op zoek is naar een bijzondere occasion of een betrouwbare tweedehands, kan zich geen betere adviseur wensen.

Maarten Bosch

Is de schakel tussen klant, magazijn en de werkplaats. Als gediplomeerd autotechnicus weet deze Kampenaar waar hij over praat, als het over auto's gaat tenminste...

Ina Wientjes-Woltinge

Als adminstratief medewerkster al sinds 2004 de vrouw van de cijfers en de facturen. Nauwgezet en precies zorgt ze dat ze bij Van Kesteren de cijfers altijd overzichtelijk houden.

Martijn Spans

Deze 1ste automonteur en APK keurmeester uit Emmeloord is al sinds 2001 in de werkplaats van Kampen te vinden. Ervaring, kennis en bijscholing in het vak zijn voor hem, drie niet te scheiden factoren.

Wim Bos

Trekt er in zijn vrije tijd graag op uit. Kamperen en met vrouw en kinderen genieten van de vrije natuur, maar als er dan weer gewerkt moet worden is Wim vooral geboeid door techniek. 1ste monteur leermeester LPG techniek en Cotech gediplomeerd(Renaultspeciliast).

Korneel Heutink

Werkt al sinds 2013 bij Van Kesteren in Kampen als allround werkplaatsmedewerker. Heeft een zwak voor mooie auto's en zijn vriendin.

Sebastiaan Vros

Eersteklas regelaar en organisator van het magazijn in de Kamper vestiging. Kwam na zijn MTS opleiding en verschillende omzwermingen tot de conclusie dat hij zich nergens beter voelde dan als de spin in het web, als beheerder van het magazijn.

Arend Poepe

Allround klusjesman, zet de puntjes op i, met een dienstverband bij van Kesteren van ruim tien jaar.

Tim Meuleman

IJsselmuidenaar Tim Meuleman heeft zijn diploma voor de opleiding Autotechniek Beroeps Begeleidende Leerweg op zak. Daarvoor volgde hij aan het Hoorncollege een verkoopopleding, maar koos uiteindelijk toch voor de autotechniek.

Erwin Meijer

Jong sleuteltalent uit Staphorst, doorliep bij wijze van spreken fluitend de opleiding Autotechniek en houdt wel van een uitdaging in zijn werk.

Wilhelm van Spijker

Komt uit 's Heerenbroek, volbracht de opleiding tot 1 ste Autotechnicus op Deltion College in Zwolle en werkt nu met plezier in zijn eerste 'echte' baan bij Van Kesteren. Zijn motivatie zit 'em vooral in de uitdaging om klanten te helpen en technische problemen te verhelpen. In zijn vrije tijd sleutelt hij het liefst aan oude motoren en tractoren.

Michiel Kuipers

Sloot bij het Deltion College succesvol de opleiding 1ste Autotechnicus af, werkt in een gedeelde baan met drie dagen in Kampen en twee dagen in Nagele bij autobedrijf Woltinge. Werkervaring deed hij op bij Bosch Car Services in Lemmer.In zijn vrije tijd zit hij graag te gamen met.....autosporten.

Team Zwartsluis

Jeroen Paauw

Werkt sinds 2007 als service adviseur bij het Renault autobedrijf in Zwartsluis. Paauw heeft een centrale rol in de compacte locale bedrijfsvoering. Hij vervult een ondersteunende rol in verkoop, werkplaatsplanning en after sales. Buiten werkuren snelt Paauw over asfalt en bospaden op racefiets en mountainbike om fit te blijven.

Marnix Oostijen

Staat als jonge verkoopadviseur in Zwartsluis enthousiast in de showroom klaar voor elke klant. Marnix heeft al van jongsaf aan een bijzondere band met auto's en doet er alles aan dat enthousiasme over te brengen. Zijn credo is: een auto verkopen is een klant blij maken en daar zelf weer energie uithalen. In zijn vrije tijd vindt de Genemuidenaar het belangrijk om met fitness in beweging te blijven.

Arko Halfmouw

Een rasechte 'sluiziger' ( inwoner van Zwartsluis) met zo'n twee decennia monteur ervaring op de teller. Hij is opgeleid door Renault als Cotech monteur en door de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer) erkend als APK keurmeester. Tecnhnisch gezien zijn er maar weinig problemen die hij nog niet heeft gezien en de nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet. In zijn vrije tijd mag Arko bij het vriendenteam van DESZ graag tegen een balletje trappen.

Hans Nieuwboer

Als veertiger toch al een oudgediende in de werkplaats van Zwartsluis. Decennia ervaring, veel kennis en een oplossingsgerichte instelling maken hem tot een bijzonder gewaardeerde monteur waar de klanten met een gerust hart hun auto aan toe kunnen vertrouwen.

Zwartsluis

Nieuw is onze vestiging in Zwartsluis aan de Grote Kranerweerd 23. Het juiste adres voor nieuwe en gebruikte Renaults & Dacia's. Natuurlijk kunt u ook voor andere merken personen- en bedrijfsauto's bij ons terecht. Alle automobilisten in de regio van Zwartewaterland nodigen we van harte uit om kennis te maken met ons team, onze service, en onze kennis en ervaring. Onze monteurs zijn  Renaultspecialisten pur sang met meer 20 jaar ervaring.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen