Klant verhalen

Bouwbedrijf Esselink

Broers Bertus, Martin en Eric Esselink namen enkele jaren geleden bouwbedrijf Esselink van hun vader over. Onlangs richtten zij hun twee splinter-nieuwe Renault Trafics zelf in als rijdend visitekaartje! 

Wederom een Renault
In 2008 kochten de broers hun eerste Renaultbussen bij Van Kesteren. Deze werden iedere dag gebruikt en waren inmiddels aan vervanging toe. “We hebben er altijd weinig problemen mee gehad, dus ze hebben hun centen wel opgeleverd”, zegt Eric. “Maar voordat we opnieuw voor Renault kozen, hebben we eerst overlegd met onze jongens. Zij gaven ook aan dat de vorige bussen hartstikke goed bevielen en dat ze daarom graag weer een Renault wilden hebben.”  

De nieuwe Renault Trafic
Hein Heutink, Verkoop- en Leaseadviseur bij Van Kesteren Renault Zwartsluis, hielp Esselink met het kiezen van de juiste bedrijfswagen. “Net toen wij besloten om twee bussen te vervangen, kwam Hein binnen-wandelen”, vertelt administrateur Wim de Lange. “Hij hielp ons bij de vervanging van de twee bussen. De samenwerking met Van Kesteren vinden we heel fijn. De medewerkers zijn open, eerlijk en transparant. Het is gewoon goed geregeld, zonder poespas. En we hebben leuk contact, dat is ook belangrijk!”
 
Trafic als beste uit de bus
“De vorige bussen waren goed, maar de nieuwe bussen zijn nóg beter”, aldus Wim de Lange. “Ze rijden niet alleen goed, maar zijn ook voorzien van airco en cruise-control. Daarnaast hebben deze Trafics een enorme lichtopbrengst aan de voorkant door de vernieuwde koplampen. Ja, de jongens zijn er echt heel blij mee!” Ook de inrichting van de bussen is natuurlijk puik geregeld. “Zodra de bussen hier waren, ben ik aan de slag gegaan met de inrichting ervan. Van Kesteren heeft verstand van bedrijfswagens, maar wij van de inrichting ervan”, lacht Eric. 

Meer lezen

Gerard Vos en zoons

Gerard Vos is al 18 jaar klant bij Renault-dealer Van Kesteren. En ook zijn zoons Marco en Anton komen voor aanschaf, onderhoud en service steevast naar Kampen. ‘Niemand komt aan onze auto’s. Behalve de medewerkers bij Van Kesteren.’

Verhuizing naar IJsselmuiden
Als freesmachinist bij Freesmij uit Mijdrecht, werkt Gerard (49 jaar) aan wegen door het hele land. Om die reden zocht de Dokkumer in 2002 een centraal in Nederland gelegen woonplaats. De keus viel op IJsselmuiden. “Vaak rij ik met de vrachtauto van Freesmij naar de wegwerkzaamheden. Maar het komt ook regelmatig voor dat ik met mijn privéauto die kant op stuur. Rond IJsselmuiden was ik op zoek naar een dealer.”

Een belletje is genoeg
In een van de eerste showrooms die Gerard binnenstapte, trof hij Wimfried van Kesteren. “Het gevoel was meteen goed. Persoonlijk, laagdrempelig en betrouwbaar. En met een Renault Laguna hadden ze een auto staan die aan al mijn wensen voldeed.” Van die aankoop kreeg hij nooit spijt. “De Laguna bracht me overal. Bovendien stond er bij APK of onderhoud een prima leenauto klaar. En als er al iets was, volstond een belletje om het op te lossen.”

Zo vader, zo zoons
Inmiddels zijn we een Scénic, Clio, Koleos, twee Twingo’s en 18 jaar verder. “Dat geeft al aan hoe tevreden ik over Van Kesteren ben.” Maar het beste bewijs van zijn ambassadeurschap is toch wel dat er inmiddels drie Renaults voor zijn huis staan. “Mijn zoons Marco (25 jaar) en Anton (23 jaar)  rijden allebei Clio. Ook zij zweren inmiddels bij Van Kesteren. Bij ons thuis is er inmiddels een stelregel: alleen een medewerker van Van Kesteren komt aan onze auto’s.”      

Meer lezen

Wilfred Abma

Een Mégane Coupé en Station Wagon. Twee Laguna’s. Een Kadjar en tegenwoordig een Talisman. Zelf rijdt Wilfred Abma, eigenaar van MAG3 Financieel Advies uit Duiven, al meer dan 20 jaar een Renault van Van Kesteren. En zijn vrouw en schoonouders inmiddels ook!

Persoonlijk
Persoonlijk, betrouwbaar, servicegericht. Als Wilfred Renault-dealer Van Kesteren moet typeren, zijn dat volgens hem kenmerkende aspecten. Toen hij in 1998 voor het eerst de showroom - destijds in IJsselmuiden - binnenliep, ervoer hij de hartelijkheid al. “Ik had een knalrode sportieve Mégane bij ze zien staan. Die wilde ik graag hebben. Maar in plaats van gretig te verkopen, wilden ze eerst weten of die auto wel geschikt voor me was. Ze waren oprecht geïnteresseerd in mij om dat te achterhalen. En die belangstelling is altijd gebleven.”

Betrouwbaar
Vanwege een werkplek elders in het land stapte hij in 2002 even over op een Rover diesel.  Maar al snel keerde hij terug naar een Renault van Van Kesteren. “Ik miste de betrouwbaarheid van hun dienstverlening. Een voorbeeld? In 2018 liep mijn leasecontract voor de Kadjar nog anderhalf jaar door. Maar Wimfried en Ramon wisten dat ik de Talisman Estate geweldig vond. Met Renault lease regelden ze toen open en transparant een overstap naar hun showroommodel. Een flinke puzzel, omdat ik niet veel meer wilde betalen.”

Servicegericht
Als eigenaar van MAG3 rijdt Wilfred het hele land door en kent hij een druk bestaan. Bij Van Kesteren houden ze daar volop rekening mee. “Ik woon in Zwolle. Dichtbij Ramon en Wimfried. Zonder dat ik erom vraag, halen ze mijn Talisman, de Clio van mijn vrouw of de Captur van mijn schoonouders op voor een onderhoudsbeurt. En die leveren ze weer af op de dam. Vaak ook nog gewassen. Waar vind je nou zo’n service?”

Meer lezen

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen