Hein Heutink

De algehele verkoopleiding rust op de schouders van deze Genemuidenaar. Ook is hij onze inkoop-, lease- en financieringsadviseur. Heeft een passie voor ondernemen en contact met de klant. Al jaren in het vak en mede door zijn zoon Korneel, die in onze vestiging in Kampen werkt, bij ons terecht gekomen. In zijn vrije tijd maakt hij graag met zijn vrouw en vier kinderen het Zwarte Water onveilig met zijn motorboot.

Jeroen Pauw

Werkt sinds 2007 als service adviseur bij het Renault autobedrijf in Zwartsluis. Paauw heeft een centrale rol in de compacte locale bedrijfsvoering. Hij vervult een ondersteunende rol in verkoop, werkplaatsplanning en after sales. Buiten werkuren snelt Paauw over asfalt en bospaden op racefiets en mountainbike om fit te blijven.

Arko Halfmouw

Een rasechte 'sluiziger' ( inwoner van Zwartsluis) met zo'n twee decennia monteur ervaring op de teller. Hij is opgeleid door Renault als Cotech monteur en door de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer) erkend als APK keurmeester. Tecnhnisch gezien zijn er maar weinig problemen die hij nog niet heeft gezien en de nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet. In zijn vrije tijd mag Arko bij het vriendenteam van DESZ graag tegen een balletje trappen.

Hans Nieuwboer

Als veertiger toch al een oudgediende in de werkplaats van Zwartsluis. Decennia ervaring, veel kennis en een oplossingsgerichte instelling maken hem tot een bijzonder gewaardeerde monteur waar de klanten met een gerust hart hun auto aan toe kunnen vertrouwen.

Niels Slagter 

Niels Slagter 
Zijn passie ligt bij auto’s en dat is dan ook de reden dat hij aan de slag is gegaan op de poetsafdeling, eerst op die van een andere Renault dealer en tegenwoordig op die van ons. Hij versterkt ons team door de Topoccasions weer mooi op te poetsen en bij de nieuwe auto’s de puntjes op de i te zetten. Niels zorgt er altijd voor dat onze auto’s er weer blinkend bijstaan! 

Wilhelm van Spijker 

Wilhelm van Spijker 
Komt uit 's Heerenbroek, volbracht de opleiding tot 1 ste Autotechnicus op Deltion College in Zwolle en werkt nu met plezier in zijn eerste 'echte' baan bij Van Kesteren. Zijn motivatie zit 'em vooral in de uitdaging om klanten te helpen en technische problemen te verhelpen. In zijn vrije tijd sleutelt hij het liefst aan oude motoren en tractoren.

Hoe kunnen we u verder helpen?

klantencontact@vankesterenrenault.nl

Contact gegevens

Vestiging Kampen:
Kilbystraat 4, 8263 CJ 
Tel:  038 331 3241
Openingstijden:
Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00
Woensdag  8:00 - 18:00
Donderdag  8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 21:00
Zaterdag 8:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Vestiging Zwartsluis :
Grote Kranerweerd 23, 8064 PE
Tel: 038 386 8038
Openingstijden:
Ma - do 08.00u. - 18.00u.
Vrijdag 08.00u. - 18.00u.
Zaterdag 09.00u. - 17.00u.
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Kesteren

Versturen