VACATURE SERVICEADVISEUR BIJ VAN KESTEREN KAMPEN

Autobedrijf Van Kesteren is Renault- & Dacia-dealer met vestigingen in Kampen en Zwartsluis. Ons motto is 'Waar kunnen wij u mee helpen?' Wij onderscheiden ons door betrokkenheid, deskundigheid, klanttevredenheid en passie voor ons merk.

Voor uitbreiding van ons serviceteam op onze hoofdvestiging in Kampen zijn wij op zoek naar een:

Serviceadviseur (m/v, 38 uur per week)

De functie

Als serviceadviseur ben je een belangrijke spil tussen de klant en de werkplaats. Dat doe je samen met 2 ervaren collega’s. Je herkent en vertaalt de behoefte van de klant en je regelt reparatie- en onderhoudsopdrachten. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en een strakke planning, waarbij flexibel kunnen werken en het nakomen van afspraken zeer belangrijk zijn.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Verantwoordelijk voor het adviseren van klanten bij receptie- en onderhoudswerkzaamheden;
  • Het inplannen en coördineren van de werkplaatsactiviteiten;
  • Factureren en overige administratieve werkzaamheden;
  • Verkoopkansen zien en benutten;
  • Regelen van vervangend vervoer;
  • Mede zorgdragen voor een uitstekende service en hoge klanttevredenheid.

Wat vragen we van jou

Je beschikt over een MBO opleiding, bijvoorkeur commercieel of technisch. Je bent een goede planner en je kunt goed en helder communiceren. Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Klantgerichtheid met gevoel voor service en hoge kwaliteit zijn eigenschappen die bij jou passen. Wij hanteren een 4 daagse werkweek. Daarbij ben je bereid om minimaal 1 keer per maand op zaterdag te werken.

Wat bieden wij

Je gaat aan de slag bij een mooi stabiel bedrijf en je krijgt een leuk team collega’s. We bieden je een uitdagende afwisselende functie en een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verschillende opleidingen en trainingen. Kortom een leuke baan, waar je kunt werken met het innoverende gerenommeerde merk Renault.

Solliciteren?

Ben je flexibel en kun je tegen een flinke werkdruk? Vind je het een uitdaging om onze receptie naar een nog hoger niveau te brengen en wil je je verder ontwikkelen in dit leuke bedrijf? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur ons via deze pagina jouw gegevens, motivatie en CV. Of mail naar info@vankesterenrenault.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Wimfried van Kesteren telefoonnummer 038-3313241.

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube