Zakelijke Lease Kies de vorm die bij je past

Als ondernemer ben je op zoek naar de ideale zakelijke leasevorm. We bieden je daarom meerdere mogelijkheden met Financial Lease, Financial Lease voor starters, Operational Lease en Flex Choice. Benieuwd welke vorm het best bij jouw situatie past? We zetten alle mogelijkheden even voor je op een rij en leggen het uit.

Financial Lease

Ideaal voor MKB en ZZP-ers

Omdat de auto op je bedrijfsbalans komt, maak je optimaal gebruik van de fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Bovendien bieden we met Renault Business Finance altijd concurrerende rentetarieven. Je financiert zo bij ons al vanaf 1,9% rente. Het gefinancierde bedrag betaal je in maandelijkse termijnen terug.

Auto houden of inruilen?

Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heb je in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease-overeenkomst ben je volledig eigenaar van de auto. En beslis je zelf of je deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault. We maken graag een offerte op maat.

Neem contact op

Financial Lease voor starters

Als je nog geen jaarcijfers hebt

Heb je nog geen jaarcijfers, omdat je bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er ook geen borgstelling mogelijk is? Dan heb je nóg een goede reden om voor Renault te kiezen. Want al onze Financial Lease producten zijn óók beschikbaar voor jou. Alleen zijn er dan wel een aantal voorwaarden van toepassing, die we even met je moeten delen.

De voorwaarden

Financial Lease voor starters kunnen we je als startende ondernemer alleen bieden als je een aanbetaling van 25% van de aanschafprijs doet (netto catalogusprijs excl. btw) en als je bedrijf maximaal 18 maanden ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast is het in geval van een eenmanszaak, V.O.F., maatschap of commanditair vennootschap niet toegestaan om een achterstandsmelding bij het Bureau Kredietregistratie te Tiel hebben.

Neem contact op

 

Operational Lease

De ‘auto van de zaak’

De meest voorkomende vorm van Operational Lease is: Full Operational Lease, de zogenaamde ‘auto van de zaak’. Dat is ook de meest uitgebreide vorm. Alle autokosten nemen we op in het leasebedrag. Dat bedrag baseren we op de auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat jij op jaarbasis verwacht te gaan rijden.

Bijtelling

De auto komt niet op je bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast. Als je een Renault als leaseauto gaat rijden en je rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaal je bijtelling. We maken graag een offerte op maat voor je en vertellen je dan ook meer over de bijtelling.

Neem contact op

 


Flex Choice

De meest flexibele financiering!

Met Renault Flex Choice stel je zelf de financiering samen. Kies een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en bepaal of je een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. Daarnaast beslis je zelf of je ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente! Renault Flex Choice is mogelijk op alle Renault personenauto’s (behalve op ZE).

Neem contact op

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube