Renault-dealer Van Kesteren Da’s fijn thuiskomen!

Passion for life. Dat is waar Renault voor staat. En die drive vind je terug bij Van Kesteren. Uiteraard in onze auto’s. Maar misschien nog wel meer in onze medewerkers. In advies, in onderhoud en in service willen we verwachtingen overtreffen. Gastvrij. Want niet alleen als je onderweg bent, maar ook als je onze werkplaats of showroom binnenloopt willen we dat het fijn thuiskomen is.

  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Gastvrij
Renault-dealer Van Kesteren

Onze drive Een tevreden klant, die terug blijft komen

Natuurlijk. Ook bij ons gaat er weleens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing. Omdat we gaan voor een tevreden klant, die terug blijft komen en uitgroeit tot enthousiaste ambassadeur van ons bedrijf. In die drive spelen onze kernwaarden een grote rol.

Vakkundig

Vakkundig - Renault-dealer Van Kesteren

Rijgedrag en autogebruik verschillen per persoon. In onze moderne werkplaats stemmen onze gekwalificeerde monteurs alle onderhouds-, reparatie- en schadeherstelwerkzaamheden daarop af. En in onze showroom hanteren we die aanpak ook als je voor de inruil, aankoop of lease van je auto staat. Dat vraagt om vakkundigheid. Die bieden we, omdat bij ons iedereen doet waar hij of zij goed in is.

Betrouwbaar

Betrouwbaar - Renault-dealer Van Kesteren

Meer dan reële inruilwaardes. Nieuwe Renaults van topkwaliteit. Occasions die nog jaren rijplezier bieden. Je auto op de afgesproken tijd klaar na onderhoud of reparatie. Gefactureerde prijzen die overeenkomen met onze prijsopgave. En geen rekeningen voor niet gemelde reparaties. Officiële Renault-dealer word je niet zomaar. Dat vraagt om betrouwbaarheid. En die is bij ons vanzelfsprekend.

Gastvrij

Gastvrij - Renault-dealer Van Kesteren

Eerst een kop koffie en een praatje om jou en je wensen echt te leren kennen. Dat is bij ons heel gewoon. Tenzij je haast hebt en liever meteen ter zake wilt komen. Dan tonen we onze gastvrijheid wel op een later moment. Zodat we - net als met al onze klanten - ook met jou alsnog een langdurige vertrouwensband op kunnen bouwen. Want jij staat bij ons even centraal als je auto.

Vestigingen Fijn thuiskomen op twee locaties

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Al sinds 2002 is Van Kesteren gevestigd in Kampen. Met ervaren krachten, waarvan sommigen al vanaf de start meedraaien, en jong, liergierig talent beschikken we over de ideale mix om je van dienst te zijn. Met welk vraagstuk dan ook.

Ontmoet ons team
Van Kesteren Zwartsluis

Van Kesteren Zwartsluis

Vanaf 2017 is Van Kesteren eveneens actief in Zwartsluis. Ook hier beschikken we over jonge mensen met een frisse blik en seniors vol ervaring, die doen waar ze goed in zijn: jou vakkundig, betrouwbaar en gastvrij de weg op helpen.

Ontmoet ons team
De medewerkers zijn open, eerlijk en transparant - Bouwbedrijf Esselink -

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube