Van Kesteren Kampen

Al sinds 2002 is Van Kesteren gevestigd in Kampen. Met veelal ervaren krachten, waarvan sommigen al vanaf de start bij ons werken. Deze ervaren krachten worden versterkt door jong en leergierig talent en daardoor beschikken we over de ideale mix om u van dienst te zijn, voor iedere vraag.

Van Kesteren Kampen

Ontmoet ons team Zij hebben drive voor jou!

Gideon Kidanemaryam

Gideon Kidanemaryam

Gideon is automonteur in opleiding, in onze vestiging in Kampen.

Harold Buikema

Harold Buikema

Sleutelen aan auto’s is Harolds grote hobby. Dat kan ook niet anders, want de ervaren automonteur en Cotech specialist is opgegroeid in de autowereld. Zowel zijn vader als oom hadden een autobedrijf. Wat hij zo mooi vindt aan zijn werk? Dat hij ervoor mag zorgen dat auto’s weer goed en veilig de weg op kunnen.

Daan van Lente

Daan van Lente

Begonnen als stagiair en zaterdaghulp is Daan uitgegroeid tot een gewaardeerd vast lid van ons team. De verkoopadviseur helpt klanten met alle vragen over hun mogelijk nieuwe auto, bedrijfswagen of occasion. De omgang met zowel klanten als collega’s maakt zijn werk zo mooi.

Freddy Aalbers

Freddy Aalbers

De vraagbaak binnen onze organisatie. Als serviceadviseur vormt Freddy de brug tussen klanten en onze automonteurs. De Zwolse Formule 1-fan houdt van het klantcontact en het oplossen van problemen.

Claudia van den Bosch

Claudia van den Bosch

Klanten tevreden de deur uit laten gaan. Dat is Claudia’s grote drive. De in Kampen woonachtige receptioniste is niet alleen gek op auto’s, maar ook op het contact met klanten. Claudia is een belangrijke spil binnen het reilen en zeilen van onze Kamper vestiging.

Annemaria Dorgelo

Annemaria Dorgelo

Sleutelen is haar ding! Annemaria haalt haar energie vooral uit het repareren en onderhouden van auto’s. Waar het probleem ook ligt, met haar kennis en inzicht krijgt ze iedere auto weer aan

Wimfried van Kesteren

Wimfried van Kesteren

Renaultfan in hart en nieren vanaf de basisschool. Sinds 2002 trotse eigenaar van autobedrijf van Kesteren, is verknocht aan zijn bedrijven en zet zijn klanten altijd op een voetstuk.

Raymond Niemeijer

Raymond Niemeijer

Verkoopadviseur Raymond is sinds 2007 in Kampen de ervaren specialist als het om de occasions gaat.

Gertjan De Kimpe

Gertjan De Kimpe

Deze Zwollenaar voelt zich als verkoopadviseur thuis in de Kamper vestiging. Gezien z'n Kamper roots is dat ook niet meer dan logisch. In 2013 maakte hij bij van Kesteren zijn debuut.

Maarten Bosch

Maarten Bosch

Is de schakel tussen klant, magazijn en de werkplaats. Als gediplomeerd autotechnicus weet deze Kampenaar waar hij over praat.

Ria Bennink

Ria Bennink

Ria is onze receptioniste, klantadviseur en administratief medewerker uit IJsselmuiden. Zij is een belangrijke spil binnen het reilen en zeilen van onze Kamper vestiging.

Jan Ploeg

Jan Ploeg

Jan is onze magazijn coördinator én groot Renault liefhebber met o.a. een Renault 5, 6, 16 en een Dauphine in zijn garage!

Martijn Spans

Martijn Spans

Martijn is onze werkplaatschef in Kampen, Cotech specialist, 1ste automonteur en APK keurmeester. Hij is sinds 2001 in de werkplaats van Kampen te vinden.

Wim Bos

Wim Bos

Wim heeft ruim 30 jaar Renault ervaring en is geboeid door techniek. Hij is een zeer ervaren automonteur en Cotech specialist.

Erwin Meijer

Erwin Meijer

Ervaren sleuteltalent en Cotech specialist. Doorliep bij wijze van spreken fluitend de opleiding Autotechniek en houdt wel van een uitdaging in zijn werk.

Dick Westhuis

Dick Westhuis

Werkt in onze vestiging in Kampen als een autopoetser. Dick zorgt ervoor dat alle auto's er netjes en mooi gepoetst bij staan.

Albert Kranghand

Albert Kranghand

Albert is onze autopoetser en transporteur van al onze auto's. Staat de hele week paraat voor alle klanten van Van Kesteren.

Arend Poepe

Arend Poepe

Arend is onze handige allround klusjesman. Geen klus is te gek voor hem!

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube