Van Kesteren Kampen

Al sinds 2002 is Van Kesteren gevestigd in Kampen. Met veelal ervaren krachten, waarvan sommigen al vanaf de start bij ons werken. Deze ervaren krachten worden versterkt door jong en leergierig talent en daardoor beschikken we over de ideale mix om u van dienst te zijn, voor iedere vraag.

Van Kesteren Kampen

Ontmoet ons team Zij hebben drive voor jou!

Stephan Timmerman

Stephan Timmerman

De steeds vernieuwende technieken, reparaties, het onderhoud en sleutelen aan motoren. Dát is waar Stephan als leerling automonteur blij van wordt.

Annemaria Dorgelo

Annemaria Dorgelo

Sleutelen is haar ding! Annemaria haalt haar energie vooral uit het repareren en onderhouden van auto’s. Waar het probleem ook ligt, met haar kennis en inzicht krijgt ze iedere auto weer aan

Tijmen Strijkert

Tijmen Strijkert

Komt dagelijks vanuit Zwolle op zijn Speed Pedelec-fiets naar het werk. Deze sportfanaat ziet het als zijn missie om mensen te helpen van begin tot eind.

Wimfried van Kesteren

Wimfried van Kesteren

Renaultfan in hart en nieren vanaf de basisschool. Sinds 2002 trotse eigenaar van autobedrijf van Kesteren, is verknocht aan zijn bedrijven en zet zijn altijd klanten op een voetstuk.

Raymond Niemeijer

Raymond Niemeijer

Als getrouwde vader van drie kinderen is verkoopadviseur Raymond Niemeijer in Kampen sinds 2007 de ervaren specialist als het om de occasions gaat.

Gertjan De Kimpe

Gertjan De Kimpe

Deze Zwollenaar voelt zich als verkoopadviseur thuis in de Kamper vestiging. Gezien z'n Kamper roots is dat ook niet meer dan logisch. In 2013 maakte hij bij van Kesteren zijn debuut.

Johan Broekens

Johan Broekens

Loopt al een respectabel aantal jaren mee in het autovak. Een selfmade Drontenaar, die zo ongeveer elke avondstudie die met auto's te maken had met succes volgde.

Maarten Bosch

Maarten Bosch

Is de schakel tussen klant, magazijn en de werkplaats. Als gediplomeerd autotechnicus weet deze Kampenaar waar hij over praat, als het over auto's gaat tenminste...

Ria Bennink

Ria Bennink

Ria is onze receptioniste en klantadviseur en woont in IJsselmuiden. In haar dagelijkse werkzaamheden maakt ze klanten wegwijs bij Van Kesteren, zodat ze goed geholpen worden.

Jan Ploeg

Jan Ploeg

Jan is onze magazijn coördinator én groot Renault liefhebber met o.a. een Renault 5, 6, 16 en een Dauphine in zijn garage!

Martijn Spans

Martijn Spans

Deze 1ste automonteur en APK keurmeester uit Emmeloord is al sinds 2001 in de werkplaats van Kampen te vinden.

Wim Bos

Wim Bos

Trekt er in zijn vrije tijd graag op uit. Kamperen en met vrouw en kinderen genieten van de vrije natuur, maar als er dan weer gewerkt moet worden is Wim vooral geboeid door techniek.

Erwin Meijer

Erwin Meijer

Jong sleuteltalent. Doorliep bij wijze van spreken fluitend de opleiding Autotechniek en houdt wel van een uitdaging in zijn werk.

Dick Westhuis

Dick Westhuis

Werkt in onze vestiging in Kampen als een autopoetser.

Diana Van Leusen

Diana Van Leusen

De veelzijdigheid van haar baan als administratief medewerkster zorgt voor Diana’s werkplezier. En haar vrije tijd? Die besteedt ze o.a. aan fietsen, naaien en borduren.

Korneel Heutink

Korneel Heutink

Al jaren brengt hij gebruikte occasions terug naar nieuwstaat. Daarnaast houdt Korneel zich bezig met het betimmeren van bedrijfsauto’s. Dat doet hij secuur en naar alle tevredenheid!

Albert Kranghand

Albert Kranghand

Albert is onze autopoetser en transporteur van al onze auto's. Staat de hele week paraat voor alle klanten van Van Kesteren.

Arend Poepe

Arend Poepe

Allround klusjesman, zet de puntjes op i, met een dienstverband bij van Kesteren van ruim tien jaar.

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube