Van Kesteren Zwartsluis

Vanaf 2017 is Van Kesteren eveneens actief in Zwartsluis. Ook hier beschikken we over jonge mensen met een frisse blik en seniors vol ervaring, die doen waar ze goed in zijn: jou vakkundig, betrouwbaar en gastvrij de weg op helpen.

Over Van Kesteren

Ontmoet ons team Zij hebben drive voor jou!

Jeroen Paauw

Jeroen Paauw

Werkt sinds 2007 als service adviseur bij het Renault autobedrijf in Zwartsluis. Paauw heeft een centrale rol in de compacte locale bedrijfsvoering.

Hans Nieuwboer

Hans Nieuwboer

Als veertiger toch al een oudgediende in de werkplaats van Zwartsluis. Decennia ervaring, veel kennis en een oplossingsgerichte instelling.

Arko Halfmouw

Arko Halfmouw

Een rasechte 'sluiziger' met zo'n twee decennia monteur ervaring op de teller. Hij is opgeleid door Renault als Cotech monteur en door de RDW erkend als APK keurmeester.

Wilhelm Van Spijker

Wilhelm Van Spijker

Komt uit 's Heerenbroek, volbracht de opleiding tot 1 ste Autotechnicus op Deltion College in Zwolle en werkt nu met plezier in zijn eerste 'echte' baan bij Van Kesteren.

Niels Slagter

Niels Slagter

Zijn passie ligt bij auto’s en dat is dan ook de reden dat hij aan de slag is gegaan op de poetsafdeling, eerst op die van een andere Renault dealer en tegenwoordig op die van ons.

Wimfried van Kesteren

Wimfried van Kesteren

Renaultfan in hart en nieren vanaf de basisschool. Sinds 2002 trotse eigenaar van autobedrijf van Kesteren, is verknocht aan zijn bedrijven en zet zijn altijd klanten op een voetstuk.

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube