Al bijna 50 jaar (!) Renault-rijder én bijna 30 jaar klant bij Van Kesteren

Ger Wijbrandts is al bijna een halve eeuw trouw Renault-rijder én bijna 30 jaar klant bij Van Kesteren. Hij verhuisde in 1993 naar IJsselmuiden en kwam niet veel later voor het eerst in contact met Wimfried van Kesteren (die toen nog bij Autotechno werkte). In de bijna 30 jaar die volgden, bleef dit contact fier overeind. Ook toen Wimfried in 2002 Autotechno overnam. “Als de mensen vriendelijk zijn en je altijd goed helpen, dan blijf je hangen”, zegt de 75-jarige met een lach.

Zijn allereerste Renault kan Ger zich nog goed voor de geest halen. In 1974 verhuisde hij van Amsterdam-Noord naar Grootebroek en kwam bij de plaatselijke Rabobank te werken. “We hadden een Renault-garage als klant”, legt Ger uit. “Ik reed toen nog in een Fiat 850 - waar de motor achterin lag -, maar had iets nieuws nodig. Dat werd een Renault 5. Het was een relatief kleine auto, maar mijn vrouw, twee kinderen en hond pasten er goed in.”

De auto én het merk bevielen Ger erg goed. “Daarna volgden nog 13 andere Renaults”, vertelt hij. “Naarmate het gezin groeide, werd de auto groter. Het huwelijk met Renault houdt dus al bijna 50 jaar stand.”

Klant bij Autotechno

De eerste auto die Ger bij Wimfried kocht, was een blauwe Laguna. In 2008 stapte hij over naar een 3-jarige Scenic, waar hij tot op de dag van vandaag nog in rijdt. Inmiddels heeft deze bijna 3 ton op de kilometerteller.

“Het is een heel ruime, comfortabele en multifunctionele auto”, zegt hij daarover. “Ook heeft hij een hoge instap, wat op mijn leeftijd toch ook wel fijn is. En daarnaast een prima kofferruimte. Scenic bevalt dus erg goed, alleen rijden de nieuwe typen niet meer op gas. Dat vind ik nu juist zo fijn. Het is namelijk goedkoop, rijdt schoner dan benzine of diesel en je kunt er evengoed nog met een caravan mee op vakantie. Hybride zou in de toekomst nog een optie kunnen zijn, maar voorlopig rijd ik nog met veel plezier in deze Scenic.”

Een fijn wederzien

Onlangs was Ger bij onze vestiging in Kampen, omdat de oliedruksensor van zijn Scenic gerepareerd moest worden. Het was - onder het genot van een lekker bakje koffie - een fijn en gezellig weerzien met de medewerkers van Van Kesteren. “Als er wat is, regelt Van Kesteren het voor je. Niets is hen te veel. Het gaat hier echt nog om de menselijke relatie. Dat zie je tegenwoordig toch steeds minder, terwijl dat heel normaal zou moeten zijn. Het contact met de medewerkers is heel goed. Ze willen het allemaal zo goed mogelijk doen voor hun klanten. Een echt team.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube