Bert Kramer en vader

Bert Kramer (51) rijdt als accountmanager van ICT-detacheerder Squerist zo’n 40.000 kilometer op jaarbasis in zijn Espace door heel Nederland. Een dealer die hem een betrouwbare auto en een gastvrije service biedt, is voor de Zwollenaar van groot belang. Die dealer is Van Kesteren al meer dan 25 jaar.


Renault 21 Nevada

Een Renault 21 Nevada. Ruim 25 jaar geleden begon met dat model het Renault-avontuur van Bert. “Mijn toenmalige vriendin en huidige vrouw nam die auto over van mijn schoonvader voor haar werk. Maar vanwege het ontbreken van stuurbekrachtiging was de Nevada veel te zwaar om te besturen voor haar. We zochten een nieuwer en kleiner model en gingen ook langs bij Renault-dealer Autotechno in Kampen. Daar kregen we een heel persoonlijk en net voorstel voor een paarse Renault Twingo.”

Een paarse Twingo

HX-TP-43. Bert weet het kenteken van die Twingo nog uit zijn hoofd. En de auto beviel zo goed dat de Kramers nooit een andere auto als Renault meer reden. “En dat we Van Kesteren altijd trouw bleven, daar heeft Wimfried als medewerker van Autotechno al flink aan bijgedragen. Toen we in 1998 ons eerste kindje verwachtten, kochten we een vijfdeurs Clio. Maar bij het inboeken werd bij Renault Nederland de verkeerde code gebruikt. Kreeg Wimfried een driedeurs afgeleverd…”

Van lease-Opel naar koop-Renault

Wat de huidige directeur van Van Kesteren toen uit de kast haalde, maakte Bert en zijn vrouw ambassadeur voor het leven. “Binnen de kortste keren kwam Wimfried een vijfdeurs Clio met metallic lak bij ons op de stoep afleveren. Met achterin de kofferbak een Twingo loopauto voor onze aanstaande kleine.” Die ongekende service en persoonlijke aanpak typeert Van Kesteren nog altijd. “Daarom raad ik Van Kesteren ook bij iedereen aan. Hoewel hij vanuit zijn werk een fervent Opel-rijder was, ging zelfs mijn vader Hans na zijn pensioen om. De Clio én Van Kesteren bevallen hem ook uitstekend.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube