‘Bij Van Kesteren geen verkooppraatjes, maar het eerlijke verhaal’

Een prachtige Renault Kangoo Black Edition leverden we onlangs af aan Jaap de Roo van KAZ Caravans. Een complete auto die hij zowel voor privé kan inzetten als voor zijn in Dronten gevestigde campingshop. “Op een schaal van 1 op 10 geef ik Van Kesteren een 9”, vertelt Jaap. “Je krijgt hier geen verkooppraatjes, maar het eerlijke verhaal. Zoals ik dat zelf ook altijd doe met mijn klanten.”


Het heeft even geduurd voordat Jaap van zijn nieuwe Kangoo kon genieten. Dat kwam in eerste instantie door leveringsproblemen, maar later helaas ook gezondheidsproblemen. “Van Kesteren ving dat allemaal perfect op”, vertelt Jaap, die herstellende is van een herseninfarct, maar gelukkig weer veel kan ondernemen. “Over die service ben ik zeer te spreken. Ik heb slechter meegemaakt met dealers.”

Stapje omhoog

Jaap reed hiervoor zo’n 3 jaar in een Dacia Dokker, die overigens ook uitstekend beviel. De Kangoo is echter een stapje omhoog op de autoladder. “Hij is iets duurder, maar daar krijg je ook meer auto voor”, legt Jaap uit. “Hij heeft uitstraling en is helemaal compleet, met side bars, dakrails en getinte ramen. Daar komt bij dat de Kangoo net zoveel ruimte heeft als de Volkswagen T6, die ik ook heb gehad. Precies goed. Ook qua rijgedrag bevalt hij perfect. Het is een lekker rustige dieselauto, die je bijna niet hoort.”

‘Goede garage die ik kan aanbevelen’

Dat in combinatie met zijn tevredenheid over Van Kesteren maakt Jaap een blije klant. “Ze kwamen de auto zelfs naar Dronten brengen, omdat ik niet zo mobiel ben momenteel”, aldus Jaap, wiens vrouw Marijke in een Renault Twingo rijdt. “Het team van Van Kesteren had de sidebars, dakrails en vloerplaten er al op- en in gemonteerd. Dat had ik anders zelf moeten doen, maar dat hadden zij dus al opgepakt. Daar kreeg ik geen aparte bon voor.”

Wat Jaap verder bevalt, is dat onderhoud en reparaties aan zijn auto altijd meteen worden opgepakt. “Je hoeft daar niet lang op te wachten, maar wordt gelijk geholpen. Daar hou ik van. Kortom, een goede garage die ik zeker kan aanbevelen.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube