‘Bij Van Kesteren is er altijd ruimte voor een glimlach en een praatje’

Vier jaar lang reden Ingrid en Dirk-Jan van Kolfschoten uit Kampen in een Renault Mégane Estate. Naar volle tevredenheid! Toch was de switch snel gemaakt, toen ze in de showroom van Van Kesteren een parelmoer witte Arkana RS Line zagen staan. “Deze auto pakte me meteen”, aldus Ingrid. “Sinds ik erin rijd, word ik overladen met complimenten.”


De band met autobedrijf Van Kesteren gaat ver terug. "In 2005 kwamen wij via Albert Koek bij Van Kesteren terecht”, vertelt Dirk-Jan. “Jarenlang reden we in een Renault Laguna. Even kwam daar een ander merk tussendoor, maar daarna zijn we weer terug naar Renault gegaan voor onze eerste leaseauto. De Mégane Estate."

Daar reden ze dus 4 jaar met veel plezier in. “In het verleden hadden we geregeld pech met auto’s van die leeftijd”, vertelt Ingrid, die een eigen bedrijf runt in training en coaching. “Dan begon voor ons vaak het echte onderhoud. Dat maakte dat het bij ons begon te borrelen, hoewel we absoluut nog door hadden kunnen rijden in onze 4 jaar oude Mégane Estate. Ik was er nog steeds heel trots op.”

Helemaal weg van Renault Arkana

De twee klopten bij Van Kesteren aan om te kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe auto. “Mijn man is helemaal weg van Renault Arkana”, legt Ingrid uit. “Daar komt bij dat onze kinderen ouder worden en minder vaak met ons meegaan. Dus was de noodzaak voor een station minder groot. We wilden iets kleiner gaan rijden, iets hoger zitten én een automaat.”

Financial lease

Hun nieuwe Arkana bevalt uitstekend, zegt Ingrid. “Het is een prachtige en heel stoere auto, die we hebben gefinancierd met financial lease. Dat geeft ons veel voordelen. Zo kunnen we nieuw rijden en gebruikmaken van zakelijke aftrekbaarheid. De rentestand is momenteel nog steeds laag bij Renault, dat het je bijna niks kost. En uiteindelijk wordt het natuurlijk echt onze auto.”

Meedenkend vermogen

Tot slot, zijn Ingrid en haar man in de afgelopen 4 jaar echte Renault-fans geworden? “Ja zeker, maar de keuze voor Renault is met name ook garageafhankelijk geweest”, aldus Ingrid. “Van Kesteren kent ons gewoon goed. Er is altijd persoonlijke aandacht, ruimte voor een glimlach en een praatje. Ook hebben ze meedenkend vermogen. Ze denken echt in oplossingen en niets is hen te veel. Ik hou ervan!”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube