Bouwbedrijf Esselink

Broers Bertus, Martin en Eric Esselink namen enkele jaren geleden bouwbedrijf Esselink van hun vader over. Onlangs richtten zij hun twee splinter-nieuwe Renault Trafics zelf in als rijdend visitekaartje!

Wederom een Renault

In 2008 kochten de broers hun eerste Renaultbussen bij Van Kesteren. Deze werden iedere dag gebruikt en waren inmiddels aan vervanging toe. “We hebben er altijd weinig problemen mee gehad, dus ze hebben hun centen wel opgeleverd”, zegt Eric. “Maar voordat we opnieuw voor Renault kozen, hebben we eerst overlegd met onze jongens. Zij gaven ook aan dat de vorige bussen hartstikke goed bevielen en dat ze daarom graag weer een Renault wilden hebben.”

De nieuwe Renault Trafic

Hein Heutink, Verkoop- en Leaseadviseur bij Van Kesteren Renault Zwartsluis, hielp Esselink met het kiezen van de juiste bedrijfswagen. “Net toen wij besloten om twee bussen te vervangen, kwam Hein binnen-wandelen”, vertelt administrateur Wim de Lange. “Hij hielp ons bij de vervanging van de twee bussen. De samenwerking met Van Kesteren vinden we heel fijn. De medewerkers zijn open, eerlijk en transparant. Het is gewoon goed geregeld, zonder poespas. En we hebben leuk contact, dat is ook belangrijk!”

Trafic als beste uit de bus

“De vorige bussen waren goed, maar de nieuwe bussen zijn nóg beter”, aldus Wim de Lange. “Ze rijden niet alleen goed, maar zijn ook voorzien van airco en cruise-control. Daarnaast hebben deze Trafics een enorme lichtopbrengst aan de voorkant door de vernieuwde koplampen. Ja, de jongens zijn er echt heel blij mee!” Ook de inrichting van de bussen is natuurlijk puik geregeld. “Zodra de bussen hier waren, ben ik aan de slag gegaan met de inrichting ervan. Van Kesteren heeft verstand van bedrijfswagens, maar wij van de inrichting ervan”, lacht Eric.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Renault Van Kesteren zet bedrijfswagens  in de spotlights tijdens Dealer Dagen

Renault Van Kesteren zet bedrijfswagens in de spotlights tijdens Dealer Dagen

Lees meer
Hans & Pythia blij met elektrische ZOE:  ‘Weinig onderhoud, geen wegenbelasting'

Hans & Pythia blij met elektrische ZOE: ‘Weinig onderhoud, geen wegenbelasting'

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube