Gerard Vos en zoons

Gerard Vos is al 18 jaar klant bij Renault-dealer Van Kesteren. En ook zijn zoons Marco en Anton komen voor aanschaf, onderhoud en service steevast naar Kampen. ‘Niemand komt aan onze auto’s. Behalve de medewerkers bij Van Kesteren.’

Verhuizing naar IJsselmuiden
Als freesmachinist bij Freesmij uit Mijdrecht, werkt Gerard (49 jaar) aan wegen door het hele land. Om die reden zocht de Dokkumer in 2002 een centraal in Nederland gelegen woonplaats. De keus viel op IJsselmuiden. “Vaak rij ik met de vrachtauto van Freesmij naar de wegwerkzaamheden. Maar het komt ook regelmatig voor dat ik met mijn privéauto die kant op stuur. Rond IJsselmuiden was ik op zoek naar een dealer.”

Een belletje is genoeg
In een van de eerste showrooms die Gerard binnenstapte, trof hij Wimfried van Kesteren. “Het gevoel was meteen goed. Persoonlijk, laagdrempelig en betrouwbaar. En met een Renault Laguna hadden ze een auto staan die aan al mijn wensen voldeed.” Van die aankoop kreeg hij nooit spijt. “De Laguna bracht me overal. Bovendien stond er bij APK of onderhoud een prima leenauto klaar. En als er al iets was, volstond een belletje om het op te lossen.”

Zo vader, zo zoons
Inmiddels zijn we een Scénic, Clio, Koleos, twee Twingo’s en 18 jaar verder. “Dat geeft al aan hoe tevreden ik over Van Kesteren ben.” Maar het beste bewijs van zijn ambassadeurschap is toch wel dat er inmiddels drie Renaults voor zijn huis staan. “Mijn zoons Marco (25 jaar) en Anton (23 jaar) rijden allebei Clio. Ook zij zweren inmiddels bij Van Kesteren. Bij ons thuis is er inmiddels een stelregel: alleen een medewerker van Van Kesteren komt aan onze auto’s.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Lees meer
Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube