Hans en Gudo Arends

Zo vader, zo zoon. Deze overbekende uitdrukking lijkt bijna gemaakt te zijn voor de Kampenaren Hans (71 jaar) en Gudo (43 jaar) Arends. Want senior leerde junior niet alleen het metaalbewerkingsvak, maar bracht hem ook de liefde voor Renault en Van Kesteren bij.

“In de jaren ‘70 kocht ik mijn eerste Renault”, weet vader Hans nog goed. “Een vierdeurs. De auto was te herkennen aan de pook in het dashboard en het tegenovergesteld opengaan van de portieren.” Met een glimlach kijkt Hans terug op de auto waarin hij en zijn vrouw zoonlief Gudo in het kinderzitje vervoerden. “Vanaf dat moment heeft Renault altijd iets speciaals voor me gehad.”

Oude Renault-liefde roest niet

Niet dat Hans zijn hele leven Renault is blijven rijden. Daarvoor was hij iets te praktisch ingesteld. “Door mijn werk werden de auto’s waarin ik reed nogal eens vies. Met alle respect, maar dat is bij een Lada toch wat minder erg.” Maar toen zijn pensioen in zicht kwam, bleek oude liefde toch niet te roesten. “De Renault Clio vond ik prachtig. Die wilde ik gewoon rijden!” Omdat Van Kesteren de hoogste inruilwaarde bood voor zijn Hyundai i10 kocht hij zijn wensauto aan de Kilbystraat.

Pa’s lovende verhalen over de service en betrokkenheid van Van Kesteren spraken Gudo wel aan. Mede uit nostalgische kindertijdgevoelens reed hij al een Renault Mégane van een andere dealer. “Maar ik besloot toch maar eens een kijkje te nemen bij Van Kesteren. En daar zag ik een prachtige Laguna staan. Een ideale gezinsauto voor mijn vrouw, zoon en hond.”

Kloppende verhalen van pa

Zo smerig als pa zijn auto’s instapte, hoefde Gudo toen al niet meer. “Bij Bos Metaal heeft mijn vader me het lassen en werken met hydrauliek weliswaar geleerd. Maar in ben me toe gaan leggen op de computergestuurde techniek.” Eind vorig jaar volgde er een nieuwe gezinsauto. “Een Grand Scenic. Ook weer bij Van Kesteren. Want de verhalen van pa kloppen.”

“Ik ben nu een paar jaar klant”, vertelt Gudo. “Maar als ik de werkplaats bij Van Kesteren binnenstap, kennen ze me allemaal en vragen ze met een glimlach meteen hoe het met mijn vader is. Dat voelt bijna als thuiskomen. En als er iets is, staan ze direct voor me klaar.” Dat merkte ook vader Hans toen hij steeds meer behoefte kreeg aan een auto met een hogere instap. “Op het laatst rolde ik bijna als een dobbelsteen uit de Clio, haha.”

Bakkie koffie erbij

Bij Van Kesteren luisterden ze waar hij tegenaan liep. “Daarop hebben ze me fantastisch begeleid bij de overstap naar een Captur. En laatst had ik iets met mijn navigatie. Dan rij ik even heen en staan ze gelijk klaar om het euvel te verhelpen. Bakkie koffie erbij en even informeren naar mijn zoon en kleinkinderen. Ik ben bij garages geweest, waar het er heel anders aan toe ging. Veel minder open eerlijk.”

Vader en zoon zijn het er dan ook volmondig over eens. “Voor ons nooit een ander automerk en dealer meer. We bevelen Van Kesteren echt van harte aan.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube