Henri Woning

Wie kent ze niet? De fel oranje Renaultbussen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning! Renaultdealer Van Kesteren voorzag het wagenpark van prachtige bussen.

Wagenpark Woning
Als er ergens in Kampen straatwerk wordt verricht, herken je de mannen van Woning Sierbestrating en aannemingsbedrijf Woning al van verre aan het oranje materieel dat zij gebruiken. Renaultdealer Van Kesteren voorzag het wagenpark van prachtige Renaultbussen.

Vaste klant
Woning Sierbestrating en het aannemingsbedrijf Woning zijn naar alle tevredenheid, al ruim zeven jaar vaste klant bij Van Kesteren Renault. Maar liefst negen Renaults maken momenteel deel uit van het bedrijfswagenpark van Woning. Zelf rijdt eigenaar Henri Woning echter in een zware Dodge Pick Up. "Mijn Dodge is natuurlijk ook een beetje hobby. Renault is een goede auto, voor een prima prijs."

Goede relatie
Henri vindt Renaultdealer Van Kesteren een uitstekend bedrijf: "De service van ze is prima. Dat is voor mij een belangrijke factor. Ik houd van korte klappen en niet al te moeilijk doen en dat is hoe zij werken." Dat Van Kesteren een collega op het industrieterrein is, speelt ook mee in de goede relatie. "Je moet elkaar ook een beetje helpen, daar hecht ik ook veel waarde aan", vertelt eigenaar Henri Woning.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Lees meer
Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube