Martin Ekker

In het voorjaar van 2018 kocht voormalig wethouder Martin Ekker zijn Renault Koleos bij Renaultdealer Van Kesteren. "Ik vind van Kesteren heel vrijblijvend, laagdrempelig en klantvriendelijk."

Kopje koffie
Terwijl de voormalig wethouder van Kampen met een kopje koffie in zijn hand stond te wachten op zijn zoon, die zijn auto voor een onderhoudsbeurt wegbracht, viel zijn oog op het demomodel van de Koleos: “Ik zag de auto staan en vond het direct een prachtige auto.”

Klantvriendelijk personeel
Martins zoon rijdt al jaren in een Renault en heeft deze ook in onderhoud bij Van Kesteren. “Van hem hoorde ik goede verhalen over de service en dienstverlening die ze bieden. Zelf vind ik Van Kesteren heel vrijblijvend, laagdrempelig en klantvriendelijk. Ik heb wel zes rondjes om de Koleos gelopen voordat ik besloot de auto te kopen, maar dat maakte de verkoper niet uit. Hij gaf mij alle tijd die ik nodig had en bood mij zelfs nog een kopje koffie aan. Ja, ik vind de verkopers heel netjes en totaal niet opdringerig. Dat is fijn!”

Een prettige, ruime auto
“Ik ben zeer tevreden over de Renault Koleos en zou hem iedereen aanraden. Het is een mooie auto om te zien, hij rijdt prettig en technisch is er nooit iets mee aan de hand.” Het is niet de eerste keer dat de directeur van bouwkundig adviesbureau AABouw uit IJsselmuiden Renault rijdt. Martin vertelt: “Toen ik net mijn rijbewijs had, begon ik met een Renault. Nu, veertig jaar later, rijd ik weer Renault. Waarom? De kwaliteit is gewoon goed!”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Lees meer
Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube