Nieuwe Master voor Habovo: ‘Van Kesteren zorgt dat we altijd mobiel zijn’

Habovo Groep is één van de grotere afbouwbedrijven in Nederland. Het IJsselmuider bedrijf heeft een lange relatie met Renault Van Kesteren, wat te zien is aan zijn uitgebreide en diverse Renault-wagenpark. Onlangs leverden we een Master-bedrijfswagen aan Broekhuizen Keukens & Sanitair, dat onder de groep valt. “Van Kesteren zorgt dat we altijd mobiel zijn”, vertelt facilitair directeur Evert de Kruijf.


De Habovo Groep telt dertien bedrijven, die verspreid over Nederland actief zijn. Hiermee bieden ze een totaaloplossing op het gebied van afbouw. De Renault-bedrijfsauto’s zijn daarbij een belangrijke schakel. “Onze relatie met Renault Van Kesteren gaat ver terug”, legt Evert uit. “Het zijn allebei bedrijven waarbij de eigenaar ook heel persoonlijk betrokken is. Dat schept een band. Het zorgt ervoor dat je niet veel onderling hoeft af te stemmen. De ene eigenaar kan zich makkelijk verplaatsen in wat de andere nodig heeft.”

Goede service en breed vertegenwoordigd

Daar komt bij dat Van Kesteren zowel lokaal als regionaal is vertegenwoordigd, vertelt Evert. “Daar zit een dealerorganisatie achter die landelijk opereert. Als ik hier dus een auto koop, kan ik deze ook elders in het land laten onderhouden bij de plaatselijke Renault-dealer. Tel daar de service van Van Kesteren bij op. Er is hun niet snel iets te gek of ze lossen het op. En als het niet is op te lossen, bieden ze een goed alternatief.”

De facilitair directeur weet niet exact hoeveel Renault-auto’s van Habovo momenteel in Nederland rondrijden. “Maar het zijn er rond de 80”, zegt hij met een lach. “Renault is een mooi premium merk, met een breed scala aan mobiliteit. Van verschillende soorten bedrijfswagens tot luxe personenauto’s; de keuze voor ons is groot.”

Jong gebruikte Master

Onlangs werd daar dus een Renault Master aan toegevoegd, voor Broekhuizen Keukens & Sanitair. “De Master die we hadden, was aan z’n eind”, vertelt Evert. “Dat was een bedrijfsauto met een speciale opbouw voor keuken- en sanitairbenodigdheden. We vroegen Wimfried om rond te kijken naar een soortgelijke wagen. Die zijn niet dik bezaaid. Onlangs kwam hij met een heel jong gebruikte Master op de proppen.”

Het was precies wat Evert zocht voor het keukencentrum. “Geschikt voor grote volumes, maar niet al te zwaar. Ook de laadklep is erg handig met lossen. We hebben de Master overgespoten en onze reclame erop gezet. Hij is als nieuw, zowel technisch als qua uitstraling.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube