Nieuwe Renault-bedrijfswagen voor ISK: ‘Aantrekkelijke bijtelling’

Van Kesteren leverde onlangs een prachtige Renault Trafic DCi145 EDC (automaat) Business Edition af bij Industrie Service Kampen (ISK). Eigenaar Rick van der Haar en - sinds 1 januari - compagnon Rob Kanis zochten een nieuwe bedrijfswagen. Wij hielpen ISK daar graag bij!


Rob gebruikt deze complete Trafic zowel privé als zakelijk. Maar ook andere ISK-medewerkers mogen de wagen mee naar klussen. Deze Business Edition is door Renault speciaal geïntroduceerd voor een aantrekkelijke bijtelling. Dus geen acties of kortingen; gewoon een lage prijs. Dat was onder andere ook wat het Kamper las- en constructiebedrijf zo aansprak.

“We reden hiervoor in een oude Chrysler Voyager”, vertelt Rick. “We gingen er eigenlijk alleen mee de stad in; naar klanten en voor boodschappen. Toen Robby mede-eigenaar werd, besloten we een nieuwe bus te kopen waarmee hij ook privé kan rijden. Maar ook onze andere medewerkers kunnen ermee naar klanten toe.”

ISK koos voor deze automatisch geschakelde Renault-bedrijfswagen vanwege de goede verhalen die het bedrijf erover hoorde. “Ik zie veel andere bedrijven rijden met de Trafic”, legt Rick uit. “Prijstechnisch gezien is het ook een goede bus, met een aantrekkelijke bijtelling en een leasecontract met 0 procent rente over drie jaar. Dat was voor ons erg aantrekkelijk.”

Ook de keuze voor Van Kesteren was een logische. “Van Kesteren zit in Kampen, waardoor het onderhoud voor ons dichtbij is”, aldus Rick. “Daarnaast kopen ook veel van onze klanten bij Van Kesteren. We hoorden er goede verhalen over. Het is een keurig bedrijf.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Lees meer
Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube