Nieuwe Trafic voor Smart AV: ‘Ideale bedrijfswagen voor combi zakelijk en privé’

Voor zijn bedrijf Smart AV in Zwartsluis was Pascal ten Berge toe aan een nieuwe bedrijfswagen. De keuze viel wederom op de robuuste Renault Trafic, die hij onlangs ophaalde bij Van Kesteren Zwartsluis. Voor Pascal is het de ideale wagen om zakelijk én privé rijden mee te combineren. “Een heel goede auto, voor een nette prijs.”

Ook in de afgelopen vier jaar reed de Sluziger al in een Trafic. Dat beviel goed. De keuze was daarom weer snel gemaakt. Dit keer koos Pascal alleen voor de dubbelcabine-uitvoering, met zowel een driezitsbank achterin als een ruime laadruimte.

“Ik lease de Trafic”, vertelt hij. “Een vast bedrag per maand, mooi makkelijk. Daar krijg je dan de goede service van Van Kesteren bij. Door de dubbele cabine hebben we er ook privé veel gemak van. Het is eigenlijk een grote en luxe personenwagen; heel fijn. Het is ook mooi makkelijk voor vakantie. Of als ik ga fietsen met mijn zoontje. Dan gooi ik de fietsen handig achterin. Je hebt dan wel de bijtelling, maar krijgt er veel comfort en gemak voor terug.”

Perfecte grootte

De Trafic heeft daarnaast de ideale grootte voor zijn bedrijf in slimme audiovisuele oplossingen. “De Trafic biedt meer dan voldoende ruimte voor de meeste van mijn werkzaamheden”, legt Pascal uit. “Ik kan hier al mijn gereedschap en materiaal in kwijt. Daarnaast kan ik er de meeste parkeergarages mee in.”

Naast de praktische voordelen is ook het rijgenot van de Trafic groot. “Het is een automaat die heerlijk en makkelijk rijdt”, vertelt Pascal. “De wegligging is fijn en hij heeft alles erop en eraan, zoals navigatie en cruise control.”

Al vele jaren klant

Pascal koos niet alleen opnieuw voor een Trafic, maar óók weer voor Van Kesteren Zwartsluis. Als voormalig Renault-dealer verlenen we nog steeds dezelfde Renault-service aan onze klanten. “Ik ben al vele jaren klant, ook privé. Het is lokaal, dus mooi in de buurt. Ik vind het ook belangrijk om zoveel mogelijk lokaal te doen. Je kunt verder altijd snel bij Van Kesteren terecht en ze hebben goeie en ervaren monteurs. En als er eens wat is, is vervangend vervoer nooit een probleem. Het is gewoon een fijne partij.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube