‘Onwijs tevreden over de club Van Kesteren’

Jacco Vermeer is al jarenlang klant bij Renault Van Kesteren. Net als zijn vrouw, dochters én vele bekenden van hem, die hij adviseerde om met het autobedrijf in zee te gaan. “Ik ben onwijs tevreden met de club Van Kesteren”, vertelt de Kampenaar. “Ze denken altijd met je mee, op zoek naar de beste oplossing.”


Sinds een paar jaar maakt Jacco gebruik van de mogelijkheid tot shortlease. “Ik zie het zelf als een autoabonnement”, vertelt Jacco, die momenteel druk bezig is met het opzetten van een nieuw startupbedrijf. “Ik krijg ieder jaar een nieuwe Renault uit voorraad. Na een jaar gaat deze terug naar Van Kesteren als jong gebruikte auto. Ik betaal een bedrag per maand en verder is alles geregeld. Van onderhoud, belasting tot de verzekering.”

Ook voor zijn nieuwe bedrijf is deze oplossing ideaal. “Als ondernemer met een startup is het heel lastig om langdurige leasecontracten af te spreken. Wimfried is een ondernemer pur sang, die mee heeft gedacht over de beste oplossing voor mij.”

Tweede Arkana

Inmiddels is Jacco toe aan zijn derde short lease-Renault. Hij begon met een Captur, waarna een Arkana volgde. Onlangs ruilde hij deze Intens-uitvoering om voor een zwarte Arkana RS. “De sportieve versie”, legt Jacco uit. “De Arkana is een heerlijke en heel mooie auto, ook voor zakelijk gebruik. Hij is ruim, rijdt comfortabel en er zitten veel innovatieve snufjes in. Denk aan een assistent voor filerijden. Ik hoef dan zelf niet meer gas te geven en remmen.”

‘Kwaliteit van dienstverlening is super’

Zijn band met Renault gaat al vele jaren terug. Maar de keuze voor dit automerk heeft met name te maken met Van Kesteren. “Om Wimfried en de mensen om hen heen”, verduidelijkt Jacco. “Zij weten wat klantbelang is en houden de customer experience altijd goed in te gaten. Ze denken ook altijd mee bij het vinden van de beste oplossing. De kwaliteit van de dienstverlening is super.”

Jacco noemt een voorbeeld van een aantal jaren geleden. “Ik reed toen nog in een eigen Renault Grand Scénic. De airco ging stuk, dus ik ging ermee naar Van Kesteren. Ze lieten vervolgens weten dat de auto nog geen 8 jaar oud is, dus nog onder de garantie valt. De reparatie zou me dus niks kosten. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Dat laat maar weer zien dat het bedrijf een hoge mate van klanttevredenheid nastreeft en altijd voor je klaarstaat als er wat moet gebeuren.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube