‘Onze overstap naar Renault komt écht door de service van Van Kesteren’

Circa 350.000 kilometer zijn Edward Hofstede en zijn collega’s jaarlijks onderweg om mensen te leren autorijden. Hofstede Rijopleidingen beschikt over 7 auto’s, waarvan het merendeel sinds kort een Renault is. “Onze auto’s zijn onze inkomsten”, vertelt Edward. “Die moeten te allen tijde goed zijn. Van Kesteren staat daar zó achter, dat we ons vertrouwen er volledig neerleggen.”


Het IJsselmuider bedrijf is nu iets meer dan 5 jaar actief. Het wagenpark is uitgegroeid tot 3 Clio’s, een Captur en een aantal Fords. “Mijn Ford Kuga staat op de nominatielijst om binnenkort in te ruilen voor een Renault Austral”, legt Edward uit. “Daar kunnen we dan mooi de aanhangerrijbewijzen en automaatlessen mee doen. Daarnaast ga ik deze ook privé gebruiken.”

Overstap naar Renault

Langzaamaan stapt Hofstede dus helemaal over naar Renault. “Het is niet zozeer de keuze voor Renault”, verduidelijkt Edward. “Het gaat echt letterlijk om een overstap naar Van Kesteren. Ik ben van oorsprong geen Renault-man. Dat we er nu bijna allemaal in rijden, zegt wel wat over deze dealer.”

Van Kesteren past heel goed bij Hofstede Rijopleidingen, ziet Edward. “Ze zijn heel persoonlijk. En als er eens nood aan de man is, helpen ze je altijd uit de brand. Voor ons is dat cruciaal. Onze auto’s moeten altijd rijden. Dan is het belangrijk dat we een bedrijf achter ons hebben staan dat ons daarbij helpt.”

Twee lekke banden…

Dat bleek onlangs ook, toen een medewerker op zondagavond merkte dat twee banden van zijn lesauto waren lek gestoken. Edward: “We belden Van Kesteren maandagochtend meteen op, waarna zij de banden in Heerde kwamen verwisselen. Op de factuur was dat ritje naar Heerde vervolgens niet terug te vinden. Het hoort gewoon bij de service. Hetzelfde geldt voor het installeren van de dubbele bediening in en bestickering op onze auto’s. Normaal regelden we dat zelf. Maar Van Kesteren nam dit helemaal voor ons uit handen.”

Comfortabel rijden

Dan de auto’s zelf. Hoe bevalt Renault? “Heel goed”, vertelt Edward. “Het zijn heel comfortabele auto’s en rijden erg makkelijk. Dat is fijn voor onze leerlingen, die zich natuurlijk meteen comfortabel moeten voelen.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube