Saskia van Waard

Samen runnen Dennis Bijl en Saskia van Waard hun bedrijf MacHelp in Kampen. De gedreven Apple-enthousiastelingen en hun medewerkers ondersteunen je graag met service, reparatie, verkoop en advies over Apple-producten. En met het bouwen en beheren van je website.

Elkaar begrijpen
“De relatie van MacHelp met Van Kesteren bestaat al bijna 15 jaar”, vertelt Saskia. “En die is nog altijd uitstekend. We begrijpen elkaar gewoon goed, omdat we allebei bedrijven zijn die hulp willen bieden. In goede service leveren en eerlijk zakendoen, herkennen we elkaar.”

Veilig en zorgeloos
Binnen Van Kesteren verzorgt MacHelp de complete ICT. Van Kesteren zorgt er op haar beurt voor dat de medewerkers van MacHelp hun klanten over de weg kunnen bereiken. “Die bevinden zich niet alleen in de regio, maar van Nijmegen tot Amsterdam en van Utrecht tot Groningen. We maken dus de nodige kilometers en willen dat veilig en zorgeloos kunnen doen.”

Drie Renaults
Dat Van Kesteren hen die zekerheid biedt, staat voor Saskia buiten kijf. “Daarom bestaat ons zakelijke wagenpark nu uit drie Renaults. Een Kangoo, Mégane en Clio. Die laatste hebben we deze maand aangeschaft voor onze nieuwe buitendienstmedewerker. De kleur past perfect bij onze huisstijl en dat de nieuwe Clio over Apple CarPlay beschikt, is natuurlijk ook een flinke pré, haha.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Lees meer
Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube