Twee ZOE’s voor familie Last: ‘Heel aantrekkelijk aanbod en snelle levering’

Een folder van Renault Van Kesteren plofte op de deurmat van de familie Last. Nog geen week later reden vader, moeder en zoon in twee gloednieuwe Renault ZOE’s! Zij gebruiken deze elektrische auto’s privé maar ook voor hun bedrijf Online Tapijttegels in Hasselt. “We kregen met de Renault Flex Financial Lease met 0 procent rente een heel aantrekkelijk aanbod”, vertelt Hendrik Last. “Daarnaast kon Van Kesteren de auto’s heel snel leveren.”


Voordat de familie Last de overstap maakte naar Renault ZOE reden de drie in een Mercedes GLE en een elektrische Volkswagen UP. “De actieradius van de UP was tussen de 120 en 130 kilometer”, legt Hendrik uit. “Dat is te weinig, als ik eens wat verder weg wil rijden. We zochten dus wat anders. We kregen toen een folder van Van Kesteren. Daarin stonden veel voordelen. Ook de bijtelling en MIA (Milieu-investeringsaftrek, red.) zouden veranderen in het nieuwe jaar. Dat alles bij elkaar maakte het voor ons heel aantrekkelijk om voor Renault te gaan.” 

Proefrit

Diezelfde dag nog maakten zij een proefrit in de ZOE. “Een volwaardige elektrische auto met een actieradius tussen de 350 en 400 kilometer”, aldus Hendrik. “In eerste instantie was het idee om alleen de UP te vervangen. Maar mijn ouders gebruiken hun Mercedes GLE niet meer volledig. Mijn moeder vond het daarom interessant om óók voor een ZOE te gaan.”

Volledig elektrisch

Daarmee rijdt de familie Last nu volledig elektrisch. Zowel privé als voor hun bedrijf, dat scherp geprijsde restpartijen tapijttegels aanbiedt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. “Het bevalt super”, vertelt Hendrik over de ZOE. “Ik was met de Volkswagen UP al wel elektrisch gewend. Ik weet hoe het rijdt: super vlot en lekker stil aan je hoofd. Alleen was het infotainmentsysteem bij de UP traag, helemaal als je een Mercedes gewend bent. Maar bij de ZOE valt dat reuze mee, alles doet het perfect.”

Vlotte service

De familie Last is erg blij met hun ZOE’s én de service van Renault Van Kesteren. “Ik zou Van Kesteren zeker aan anderen aanraden ja”, aldus Hendrik. “Ze waren heel vlot. We belden maandag voor een proefrit en zaterdag konden we de auto’s afhalen. Ze dachten ook heel actief mee, bijvoorbeeld over de Flex Financial Lease. Ik kan geen negatief woord bedenken over Renault Van Kesteren. Gewoon super.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Lees meer
Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube