‘Van Kesteren heeft de gunfactor, doordat ze een stapje extra zetten’

Het Zuid-Hollandse Rijswijk ligt voor Kampense begrippen niet naast de deur. De afstand van ruim 140 kilometer weerhoudt Marco Wagner en zijn vrouw Yvonne er echter niet van om steeds bij Renault Van Kesteren terug te keren. Onlangs ontvingen ze een prachtig nieuwe ZOE. “Het gevoel van aandacht en meedenken, dat Van Kesteren ons geeft, mis ik bij de autogarages in de Randstad”, aldus Marco.


De Rijswijker kwam een jaar of 7 geleden met Van Kesteren in contact, toen hij een bedrijfsauto bij ons kocht. Een Dacia Dokker. “Ik had dus al goede ervaringen met dit autobedrijf”, legt hij uit. “Het belangrijkste is dat ze je het gevoel geven dat je echt welkom bent. Met een praatje en een kop koffie. Ze geven je aandacht en denken met je mee. Ook bieden ze altijd een goede en eerlijke prijs. Omdat ze dat stapje extra zetten, hebben ze bij ons de gunfactor.”

Renault Mégane

Marco en Yvonne rijden al een aantal jaren in een Renault ZOE. “Ik reed daarvoor in een Clio”, vertelt Marco. “Maar toen ik bij een bandenwissel eens een ZOE meekreeg, beviel deze erg goed. Hij reed zo lekker; het comfort, alles erop en eraan, elektrisch. Ik heb toen een ZOE gekocht.”

Ook Yvonne had een eigen ZOE. Deze hebben ze nu beide ingeruild voor een nieuwe ZOE. “Deze is voor Yvonne”, legt Marco uit. “Ik ben zelf een Mégane gaan leasen, omdat ik voor mijn werk een iets hogere actieradius nodig had. Ik moet namelijk regelmatig naar Duitsland. De Mégane heeft een range van 457 km en een snellader. Anders had ik nog steeds ZOE gereden.”

Fans van Renault

Het zal niet verbazen dat de twee echte Renault-fans zijn. “Bij mijn vorige werkgever reed ik jarenlang in een Scenic; een fantastische auto, met een hoog rijcomfort. Echt een reisauto. Ik was toen ook veel onderweg en ging het hele land door. De afwerking was eveneens erg mooi. Dat is ook nu weer het geval. Stukken mooier dan bijvoorbeeld een Volkswagen ID.3 of Tesla.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube