Van opa tot kleinzoons; allemaal fan van Renault én Van Kesteren

De liefde voor Renault ziet diep in de familie Timmerman. Maar belangrijker nog is de goede ervaring die ze allemaal hebben met Van Kesteren. De klantrelatie begon ruim tien jaar geleden bij opa Piet Timmerman. Hij was zó te spreken over de service dat hij ook zijn zoons adviseerde om bij de Renault-dealer in Kampen en Zwartsluis klant te worden. Daarna volgde nog een kleinzoon. Als kers op de taart zijn twee andere kleinzoons werkzaam bij Van Kesteren!


Renault Scénic is de auto waarin Piet nu zo’n zeven jaar rijdt. En naar volle tevredenheid. “Ik reed vroeger altijd in een ander merk”, vertelt de Sluziger. “Ik wilde toen overstappen en kwam bij de Scénic uit. Het is een auto met een hoge instap, wat voor mij als 75-jarige met rugklachten perfect is. Het stond me meteen aan. Voor het onderhoud kwam ik bij Van Kesteren in Zwartsluis terecht.”

Klantvriendelijk

En dat beviel erg goed, benadrukt hij. “Voorheen was ik klant bij een andere garage. Daar was ik bij wijze van spreken al 50 euro kwijt als ik binnenliep. Dat is bij Van Kesteren niet. Ze zijn er heel klantvriendelijk. Zodra je een stap binnen de deur zet, voel je je welkom. Je wordt op een heel persoonlijke en warme manier benaderd. Ons kent ons. Ze tonen interesse en werken op een open en transparante manier. Er wordt ook altijd goed overlegd.”

Het voelde zó goed dat hij zijn enthousiasme overdroeg aan zijn (klein)kinderen. Zoon Jan rijdt inmiddels in een Laguna, zoon Dirk in een Mégane en kleinzoon Ramon in een Twingo. “Zij hoorden mijn positieve verhalen en lazen ook andere goede recensies”, legt Piet uit. Maar daar houdt de (familie)band met Renault Van Kesteren niet op. “Twee van mijn kleinzoons zijn er momenteel werkzaam”, verduidelijkt Piet. “Stephan werkt als automonteur in Kampen en Peter loopt een dag in de week stage in Zwartsluis."

Nooit problemen

De familie Timmerman is niet alleen fan van Van Kesteren, maar zeker ook van het merk Renault. Piet geeft aan praktisch nooit problemen met zijn Scénic te hebben. “De auto’s van Renault zitten en rijden erg goed. Ik ben er ook heel zuinig op. Ik onderhoud hem goed van binnen en buiten. Je hebt natuurlijk de normale slijtage zoals banden en bijvoorbeeld een keer een distributieriem, maar verder heb ik er nog nooit gesodemieter mee gehad. Dit merk ligt mij. Begin volgend jaar wil ik misschien een andere auto. Dat wordt sowieso weer een Renault, die ik zeker bij Van Kesteren koop en laat onderhouden. Ik denk dat het weer een Scénic wordt!”


Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube