Wilfred Abma

Een Mégane Coupé en Station Wagon. Twee Laguna’s. Een Kadjar en tegenwoordig een Talisman. Zelf rijdt Wilfred Abma, eigenaar van MAG3 Financieel Advies uit Duiven, al meer dan 20 jaar een Renault van Van Kesteren. En zijn vrouw en schoonouders inmiddels ook!

Persoonlijk

Persoonlijk, betrouwbaar, servicegericht. Als Wilfred Renault-dealer Van Kesteren moet typeren, zijn dat volgens hem kenmerkende aspecten. Toen hij in 1998 voor het eerst de showroom - destijds in IJsselmuiden - binnenliep, ervoer hij de hartelijkheid al. “Ik had een knalrode sportieve Mégane bij ze zien staan. Die wilde ik graag hebben. Maar in plaats van gretig te verkopen, wilden ze eerst weten of die auto wel geschikt voor me was. Ze waren oprecht geïnteresseerd in mij om dat te achterhalen. En die belangstelling is altijd gebleven.”

Betrouwbaar
Vanwege een werkplek elders in het land stapte hij in 2002 even over op een Rover diesel. Maar al snel keerde hij terug naar een Renault van Van Kesteren. “Ik miste de betrouwbaarheid van hun dienstverlening. Een voorbeeld? In 2018 liep mijn leasecontract voor de Kadjar nog anderhalf jaar door. Maar Wimfried en Ramon wisten dat ik de Talisman Estate geweldig vond. Met Renault lease regelden ze toen open en transparant een overstap naar hun showroommodel. Een flinke puzzel, omdat ik niet veel meer wilde betalen.”

Servicegericht
Als eigenaar van MAG3 rijdt Wilfred het hele land door en kent hij een druk bestaan. Bij Van Kesteren houden ze daar volop rekening mee. “Ik woon in Zwolle. Dichtbij Ramon en Wimfried. Zonder dat ik erom vraag, halen ze mijn Talisman, de Clio van mijn vrouw of de Captur van mijn schoonouders op voor een onderhoudsbeurt. En die leveren ze weer af op de dam. Vaak ook nog gewassen. Waar vind je nou zo’n service?”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube