Donatie van € 2325,- voor de voedselbank

Samen met andere ondernemers op het bedrijvenpark RW50 heeft Wimfried van Kesteren de handen uit de mouwen gestoken en geld opgehaald voor de voedselbank in Kampen. In totaal haalden de ondernemers een bedrag van maar liefst € 2325,- op en schenken veel groothandels op het bedrijvenpark extra producten aan de voedselbank. 


We leven in een bizarre tijd en deze tijd is voor ondernemers spannend en onzeker. Toch zijn er mensen in Kampen die het nog veel lastiger hebben. Steeds meer voedselbanken gaan dicht en de mensen die hier gebruik van maken komen daardoor echt in de problemen. De ondernemers op het bedrijvenpark RW50 hebben de handen ineen geslagen en het initiatief genomen om hier iets aan te doen.

Inzameling op het bedrijvenpark

De ondernemers hebben een inzameling gehouden onder alle bedrijven op het bedrijvenpark. In totaal is er een bedrag van € 2325,- opgehaald voor de voedselbank Kampen. Daarnaast hebben de groothandels op het bedrijvenpark RW50 toegezegd om extra producten aan de voedselbank te schenken.

'We moeten een beetje extra om elkaar denken'

Alle ondernemers worden getroffen door de effecten van het coronavirus. Toch zijn er nog mensen die het veel lastiger hebben en we moeten in deze bijzondere tijd toch een beetje extra om elkaar denken. Daarom schonk Wimfried namens Renaultdealer Van Kesteren naast het geld dat werd opgehaald, ook nog eens honderd bossen tulpen aan de Voedselbank. Een Captur-kofferbak vol. "Als ondernemers op het bedrijvenpark RW50 zijn wij verenigd in het parkmanagement. De lijntjes zijn daardoor kort en de samenwerking goed. Het is mooi om te zien dat aan onze oproep volop gehoor is gegeven. We moeten in deze bijzondere tijd toch een beetje extra om elkaar denken’, vertellen Robert Mobach en Wimfried van Kesteren namens de beheerscommissie van het bedrijvenpark RW50.

Voedselbank Kampen

De Voedselbank Nederland is een particulier initiatief dat een schakel wil vormen tussen enerzijds de verspilling bij de levensmiddelenproducenten en anderzijds de groeiende armoede in Nederland. De Voedselbank in Kampen bestaat al sinds 2007.‘Voor de coronacrisis deelden wij aan ongeveer 180 gezinnen voedselpakketten uit. Op dit moment helpen wij ruim 200 gezinnen met voedselpakketten. Er zijn op dit moment tal van initiatieven voor hulp aan de voedselbank, waaronder het initiatief van bedrijvenpark RW50 en dat waarderen wij enorm’, aldus Piet Voerman van de voedselbank Kampen.

Ook de voedselbank Kampen steunen?

Wilt u ook iets doneren aan de voedselbank Kampen? U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL11RABO0101090153 t.n.v. Voedselbank Kampen. De voedselbank Kampen is een ANBI instelling, dus uw gift is aftrekbaar van de belasting. Namens alle klanten van de voedselbank: bedankt voor uw bijdrage.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer
De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

De mensen van Van Kesteren hebben een luisterend oor en zijn altijd vriendelijk

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 14:30 uur

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube