Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

De nieuwe Kangoo Electric is door een onafhankelijk jury van Automotive Management verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De Kangoo scoort de meeste punten op duurzaamheid, functionaliteit en breedte van het modellengamma. Speciale vermelding is er voor zijn gunstige prijs - vanaf 29.690 euro - waardoor hij voor een brede groep ondernemers bereikbaar is. “We zijn heel blij met en trots op dit mooie nieuws", vertelt Wimfried van Kesteren.


Deze volledig elektrische bestelauto blinkt onder meer uit door zijn ‘Open Sesame’-systeem. Dat houdt in dat de Kangoo geen b-stijl heeft, maar wél een voordeur die 90 graden open kan. In combinatie met de schuifdeur levert dat een zij-opening op van maar liefst 1,45 meter breed. Hierdoor wordt in- en uitladen een heel stuk eenvoudiger.

Trekvermogen van 1.500 kilo

Daarnaast heeft de Kangoo een geremd trekvermogen van maar liefst 1.500 kilo. De actieradius van deze bedrijfsauto - met zijn 120 pk elektrische aandrijving - ligt rond de 300 km (WLTP). Met 30 minuten laden, kun je alweer 170 km rijden. Volledig opladen, duurt slechts een uur.

Subsidie

Elektrisch rijden wordt nóg aantrekkelijker doordat zakelijke klanten aanspraak kunnen maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe Kangoo E-Tech Electric. Deze geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en levert een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs op. Tot een maximum van 5.000 euro voor iedere bedrijfsauto.

Maak een proefrit

Meer weten over de Kangoo Electric of subsidiemogelijkheden? Breng dan een bezoek aan Renault Van Kesteren in Kampen. De medewerkers vertellen je er graag meer over. Ook kun je daar een proefrit maken.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer
Nieuwe Kangoo Electric, met uniek trekvermogen en ‘Open Sesame’-deuren

Nieuwe Kangoo Electric, met uniek trekvermogen en ‘Open Sesame’-deuren

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube