Nieuwe Captur Plug-in Hybrid 160 nu te bestellen bij Van Kesteren

Duurzamer rijden, besparen op brandstofkosten en voordeel op de wegenbelasting. Die voordelen biedt de nieuwe Renault Captur Plug-in Hybrid 160 jou. Dit spiksplinternieuwe model is vanaf nu te bestellen bij Renault-dealer Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis voor een prijs vanaf 33.290 euro.

Met deze SUV kun je alledaagse ritten uitvoeren zonder brandstof te verbruiken. En tijdens lange ritten hoef jij je geen zorgen te maken om de actieradius. “Plug-in Hybrid is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Daarmee beschikt deze Captur over een brandstofmotor en een grote batterij, die je via een stekker met netstroom kunt opladen.”

Formule 1-techniek

Zo kun je korte afstanden volledig elektrisch afleggen en bij lange afstanden zowel batterij als brandstofmotor aanspreken. Wimfried: “Als pionier op het gebied van elektrisch rijden maakt Renault hierbij gebruik van technologie uit de reeds bestaande elektrische auto’s en natuurlijk de Formule 1. Dat deze techniek beschermd is door 150 patenten, zegt alles over unieke veelzijdigheid. De wagen start in alle stilte, versnelt pijlsnel.”

Volledig te personaliseren

En wat Wimfried erg tevreden stemt: ook in deze variant blijft het beste van de Captur behouden. “Het design en leven aan boord kun je dankzij Multi-Sense volledig personaliseren. Je kunt alleen al kiezen uit 3 rijmodi en acht kleuren voor sfeerverlichting! Daarnaast zijn ook de modeleerbaarheid dankzij de verschuifbare en neerklapbare achterbank en de spitstechnologie met de grootste schermen in zijn categorie gebleven.”

Binnenkort ook genieten van schone mobiliteit en geoptimaliseerd verbruik dankzij een ongeëvenaarde versnellingsbak, die rechtstreeks geïnspireerd is op de Formule 1? “Maak dan kennis met de nieuwe Renault Captur E-Tech Hybrid.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

‘Renault biedt mij alles wat ik zoek in een auto’

‘Renault biedt mij alles wat ik zoek in een auto’

Lees meer
Renault Van Kesteren zet bedrijfswagens  in de spotlights tijdens Dealer Dagen

Renault Van Kesteren zet bedrijfswagens in de spotlights tijdens Dealer Dagen

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube