Ook op Tweede Paasdag tot 4.000,- euro Paasvoordeel bij Van Kesteren

Van Kesteren opent ook op Tweede Paasdag in zowel Kampen als Zwartsluis haar deuren. Met alle respect voor de huidige coronarichtlijnen biedt de Renault-dealer dan Paasvoordeel aan op alle voorraadmodellen van de Twingo, Clio, Captur en ZOE. Daarbij kan uw korting oplopen tot wel 4.000,- euro.

De kortingen die Van Kesteren aanbiedt op Tweede Paasdag verschillen per voorraadmodel. U ontvangt 1.000,- euro korting op een nieuwe Renault Twingo. Als u een nieuwe Clio of Captur bestelt, loopt het voordeel op tot 1.300,- euro. En in het geval van de nieuwe Renault ZOE zelfs tot 4.000,- euro. “En om nog wat vrolijkheid in deze vreemde tijden te brengen, geven we op al deze modellen ook nog eens vijf jaar garantie’’, aldus directeur Wimfried van Kesteren.

Coronarichtlijnen strikt in acht

De Paasvoordeelactie duurt zolang de voorraad strekt en loopt tot uiterlijk 5 mei 2020. “Vanaf het Paasweekeind vertellen onze verkopers u er alles over en staan ze graag voor u klaar met passend advies. Daarbij staat ook in deze actieweken de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Daarom nemen we alle coronarichtlijnen strikt in acht.”

Goede inruilprijzen

Naast interessante kortingen kunt u bij Van Kesteren ook rekenen op prima inruilprijzen. “We beschikken over een uitstekende occasion-afdeling”, aldus Van Kesteren. “Goede dealeronderhouden occasions zijn dan ook bijzonder welkom bij ons. Zeker met het Paasvoordeel vormen onze inruilprijzen nu een aantrekkelijke combinatie.”

Om voor het Paasvoordeel in aanmerking te komen, moet uw order voor 5 mei definitief zijn. “U heeft na Tweede Paasdag dus nog drie weken bedenktijd om uw korting echt te verzilveren.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Kangoo Electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar’

Lees meer
Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Nog dit jaar rijden in een E-tech Hybrid? Profiteer van de 7 zekerheden!

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube