Renault Van Kesteren Zwartsluis wordt CarProf Van Kesteren-‘Garage voor álle me

Bijzonder nieuws voor onze klanten. Renault Van Kesteren Zwartsluis transformeert zijn nieuwe onderkomen aan de Grote Kranerweerd 2 tot ‘CarProf-garage voor álle merken'. Voor de Renault-rijder blijven we dezelfde service houden, geeft eigenaar Wimfried van Kesteren aan. Wij blijven Renault dealer voor Kampen en Zwartewaterland, maar zien een duidelijke trend dat er steeds meer niet-Renault eigenaren bij ons bedrijf aankloppen voor autoreparaties en onderhoud en daar spelen we op in.

“Wij zijn én blijven Renault-mensen in hart en nieren”, vertelt Wimfried, die precies 5 jaar geleden Renault Nieuwboer overnam in Zwartsluis. We gaan onze vestiging in Zwartsluis breder in de markt zetten en stellen het, naast Renault, volledig open voor alle merken. “Voor onze vestiging in Kampen verandert er niets, dat blijft onze Renault-vestiging en van daaruit kunnen we Zwartsluis altijd blijven ondersteunen.

Totaalbedrijf voor alle merken

Het grootste deel van alle Renault-eigenaren in Zwartewaterland gaat al naar Van Kesteren voor o.a. een APK. “We hebben er met Renault echt uitgehaald wat erin zit en méér”, gaat Wimfried verder. “Met CarProf groeien we graag verder tot een totaalbedrijf voor álle automerken. Onze Renault ervaring blijft en binnenkort gaat onze autotechnicus Hans Nieuwboer als eerste starten met de Multi-merk trainingen”.

Verhuizing

Na de jaarwisseling verhuizen we naar ons nieuwe onderkomen aan de Grote Kranerweerd 2. Ook Vermeulen opende er onlangs een onbemand tankstation. We vullen dat binnenkort aan met twee laadpalen voor elektrische auto’s en later dit jaar met 2 hypermoderne wasboxen. Zo kunnen de Zwartewaterlanders straks op één locatie terecht voor alles wat ze nodig hebben voor hun (toekomstige) auto of bedrijfswagen.

NexDrive

Voor elektrische en hybride auto’s gaan we het label NexDrive voeren; dit is onderdeel van CarProf. Het sluit perfect aan bij de jarenlange ervaring die we al hebben op gebied van elektrische auto’s. “We verkopen en repareren al vanaf 2012 elektrische Renault’s. Straks kunnen mensen kunnen met alle merken elektrische auto’s bij ons terecht, bijvoorbeeld ook Tesla”, verduidelijkt Wimfried. “We ontwikkelen ons zo verder in de volle breedte en kiezen hiermee echt voor de nieuwe mobiliteit.”

Renault – Carprof

De reclame uitingen van Renault op het 'oude' pand zullen dus niet mee verhuizen naar het nieuwe pand. Het geel van Renault zal vervangen worden door het oranje van Carprof. "Carprof is een jonge, moderne en professionele organisatie met als drijfveer een optimale klantbeleving. Dit is van Van Kesteren ook nastreeft en we gaan ons maximaal inzetten om dat in ons nieuwe pand en samen met Carprof te laten zien. Onder de nieuwe Carprof vlag geven we zelfs standaard 24 maanden garantie op al onze reparaties en repareren we alle merken auto's met behoud van fabrieksgarantie". U ontvangt binnenkort meer informatie over onze verhuizing en de verandering naar Carprof. Voor u als klant blijft het team met de vaste mannen Jeroen, Arko, Hans, Wilhelm en Niels voor u klaarstaan.

We wensen u een fijne jaarwisseling en hopen u binnenkort in ons nieuwe pand aan de Grote Kranerweerd 2 in Zwartsluis te mogen begroeten. 

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube