Van Kesteren houdt open huis tijdens ‘Wij Zijn Verhuisd-Dagen!’

Van Kesteren in Zwartsluis is volop in ontwikkeling! Het autobedrijf transformeerde het afgelopen half jaar van Renault-dealer tot CarProf Van Kesteren, ‘Garage voor álle merken’. Onlangs verhuisde het naar de overkant van de weg, in de voormalige Buisman-fabriek aan de Grote Kranerweerd 2. Om dit heugelijke feit sámen met klanten en andere geïnteresseerden te vieren, houdt Van Kesteren de ‘Wij Zijn Verhuisd-Dagen!’. Kortom: open huis op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli!

In 2017 startte Wimfried van Kesteren in Zwartsluis zijn tweede Renault-vestiging. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf hier steeds verder uit zijn jasje. “We hebben alles uit Renault en de markt gehaald wat erin zit”, legt Wimfried uit. “Als je dan wil verhuizen om verder te groeien, is het ook goed om te kijken naar nieuwe kansen.”

Totaalbedrijf voor álle merken

Die vond Van Kesteren in de formule van CarProf en NexDrive (elektrische auto’s). “Hiermee kunnen we echt de breedte in”, legt hij uit. “We richten ons niet meer op één merk, hoewel we de Renault-dealer voor Zwartewaterland blijven. We zijn nu een totaalbedrijf voor álle (elektrische) merken auto’s, bedrijfswagens én campers. Onderhoud & reparatie, een ruim occasionpark, tanken bij het Vermeulen-station, je elektrische auto opladen bij onze laadpalen en later dit jaar ook twee wasboxen. Als autorijder kun je voor alles bij ons terecht.”

Open huis op 1 & 2 juli

Door vertragingen in de (ver)bouw heeft Van Kesteren de officiële opening van het nieuwe CarProf-onderkomen even moeten uitstellen. Dat gebeurt nu alsnog tijdens het open huis op 1 juli (15.00 - 21.00 uur) en 2 juli (10.00 - 16.00 uur). “Het volledige team ontvangt bezoekers met een heerlijk hapje en drankje en leidt hen rond door ons nieuwe pand. Ook kunnen ze kennismaken met de nieuwe verkoopadviseur Roel Dekker en ontvangen ze een leuke verrassing. Van harte welkom!”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube