Van Kesteren kijkt uit naar komst van nieuwe Renault-bedrijfswagens

Renault vernieuwt én breidt zijn aanbod van lichte bedrijfswagens verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, Express, Trafic Combi en SpaceClass (voor vervoer van VIP-klanten). Renault-dealer Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis kijkt uit naar deze prachtige en rijk uitgevoerde bedrijfsmodellen.


Renault is al meer dan 120 jaar lang expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. In het segment van de compacte bestelauto’s biedt het Franse automerk met de nieuwe Kangoo en Express veel mogelijkheden.

De Kangoo is een innovatieve bedrijfswagen met een atletische en dynamische vormgeving. Met meer comfort en technologieën aan boord zorgt deze voor een revolutie in het segment. De nieuwe Express is een praktische en efficiënte bedrijfswagen met een dynamisch en robuust design. Deze auto heeft ongeëvenaarde afmetingen, zoals de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume.

Trafic

Van de middelgrote bedrijfswagen Trafic versterkt Renault het DNA met een elegant design en meer veiligheid. De uitvoeringen voor personenvervoer staan in de tweede helft van dit jaar bij Renault Van Kesteren in de showroom. De bedrijfswagenuitvoering volgt eind 2021.

Kangoo Z.E.

De opvolger van de succesvolle Kangoo Z.E. is de nieuwe Kangoo E-TECH Electric en is naar verwachting eind 2021 leverbaar. Deze elektrische bedrijfswagen is voorzien van een nieuwe 44 kWh-batterij en een actieradius van 265 kilometer.

Meer weten over de nieuwe Renault-bedrijfswagens? Bezoek de Van Kesteren-showroom in Kampen of Zwartsluis. Of neem telefonisch of per mail contact op: www.vankesterenrenault.nl/contact

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Lees meer
Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube