Van Kesteren maakt Twingo en ZOE rijden minstens € 4.000,- goedkoper

Renault zet vol in op verlaging van haar ecologische voetafdruk. En daar pluk je bij Renault-dealer Van Kesteren nu de vruchten van. Dankzij subsidies van de Franse autofabrikant en afspraken met de Nederlandse overheid kun je t/m 31 augustus 8.000,- besparen op de nieuwe Renault ZOE en tot eind dit jaar 4.000,- op de Twingo Electric. Zowel bij koop als private lease.

“De Twingo Electric is sinds deze maand te bestellen en kunnen we eind dit jaar leveren”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Deze karaktervolle stadsauto is verkrijgbaar vanaf € 20.590,-. Trek je daar het subsidiebedrag van de overheid vanaf, rijd je hem al vanaf € 16.590,-.”

Zuinig voor milieu en portemonnee

De ZOE staat reeds in de showrooms van Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis. Wimfried: “Waar je normaal gesproken zo’n € 28.000,- betaalt, kost de ZOE nu na aftrek van de subsidies van Renault en de overheid nog slechts € 20.000,-. Zo maken we zuinig rijden niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.”

Met de nieuwe Captur Plug-in Hybrid en Clio BiFuel zet Renault nog meer duurzame stappen. “De Captur is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. De Clio schakelt zodra de motor warm is van benzine over naar LPG. Door vermindering van brandstof, wegenbelasting en BPM loopt de initiële besparing op tot € 578,- per jaar.”

Kom proefrijden

Evenals de ZOE staan ook de Captur Plug-in Hybrid en Clio BiFuel klaar voor een proefrit. Kom langs in onze showroom aan de Kilbystraat 4 in Kampen of De Grote Kranerweerd 23 in Zwartsluis.

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Renault Captur Hybrid nu ook in stekkerloze uitvoering beschikbaar

Lees meer
Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf van een nieuwe Renault

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m do. 07:30 - 18:00
Vr. 07:30 - 21:00
Za 08:00 - 17:00
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 23, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden
Ma. t/m vr. 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow menu-dropdown plus facebook instagram linkedin twitter youtube