Vermeulen opent tankstation op nieuwe locatie Van Kesteren in Zwartsluis

Zwartsluis krijgt er een tankstation bij. Vermeulen opent in november een onbemand station op de nieuwe locatie van autobedrijf Van Kesteren aan De Grote Kranerweerd. Zowel autorijders als vrachtwagenchauffeurs kunnen hier straks terecht om (E5 en E10) benzine, (HVO) diesel of AdBlue te tanken. Wimfried van Kesteren en broers Rik en Niels Vermeulen tekenden deze week de overeenkomst voor de samenwerking.


Op de foto: Rik (l) en Niels (r) Vermeulen en Wimfried van Kesteren (m) tekenen de overeenkomst, op de locatie waar straks het nieuwe tankstation verrijst.

Van Kesteren maakte onlangs al bekend eind dit jaar te verhuizen naar de voormalige Buisman-locatie. De Renault-dealer bouwt zijn bedrijf daar verder uit. Van Kesteren zocht ook een partner voor de exploitatie van wasboxen en nam contact op met Vermeulen. De Kamper oliehandelaar kwam echter met het idee voor een onbemand tankstation, met vier opstelplaatsen.

Totaalautobedrijf

“Ik was blij verrast”, vertelt Van Kesteren. “Ik wil op onze nieuwe locatie echt een totaalautobedrijf neerzetten. Je komt bij ons voor de goede service, om te laden, tanken, een nieuwe of gebruikte auto te kopen, te laten onderhouden én te wassen. Want die twee wasboxen ga ik nu zelf exploiteren, evenals twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het tankstation past hier heel goed bij.”

Verder doorgroeien

Voor Vermeulen is het Sluziger tankstation een prachtige mogelijkheid om verder door te groeien. Onlangs opende het bedrijf in IJsselmuiden al zijn negende locatie. In Zwartsluis verrijst het tweede tankstation in de nieuwe, eigen huisstijl van Vermeulen. “Dit past perfect in ons netwerk van tankstations”, legt Rik Vermeulen uit. “Ons ideaal is om uit te breiden in een straal van 50 kilometer om Kampen.”

Niels Vermeulen vult aan: “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken. Wij gaan als prijsvechter voor lage prijzen en een uitstekende service.”

Actueel Altijd in beweging

Zoals het een autodealer betaamt, is er altijd beweging rond Van Kesteren. Nieuws, acties, tips, referenties. Je leest het hier!

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Nieuwe Scenic Electric nu volop beschikbaar

Lees meer
De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

De nieuwe Renault Trafic van Elektrobazen is een echt Kamper project

Lees meer

Contact Altijd startklaar

Aankoop? Onderhoud? Reparatie? Waar je ons ook voor nodig hebt, we staan altijd startklaar. Zowel in Kampen als in Zwartsluis.

Van Kesteren Kampen

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen
038 - 331 32 41
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30 to 17:30 uur.
Werkplaatsreceptie: 07:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur (op zaterdag is ons magazijn gesloten)

Openingstijden verkoop
Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren Zwartsluis

Van kesteren Zwartsluis

Grote Kranerweerd 2, 8064 PE Zwartsluis
038 - 386 80 38
klantencontact@vankesterenrenault.nl

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur.
Werkplaatsreceptie: 08:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden verkoop
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
Van Kesteren: Daar weet je de weg altijd naar terug te vinden!
cross filter half-arrow mail menu-dropdown plus phone facebook instagram linkedin twitter youtube